Jaunie «Arteon» un «Arteon Shooting Brake» tagad pieejami pasūtījumiem

Atjaunotais Volkswagen Arteon tagad pieejams pasūtījumiem un testa braucieniem pie Latvijas dīleriem. Galvenie jaunā Arteon raksturojošie elementi ir 100% digitāla pieredze ar jauno vadības paneli Digital Cockpit Pro, kas iekļauts jau standarta aprīkojumā visiem modeļiem, kā arī uzlabotais dzinēju klāsts, tostarp pirmo reizi piedāvājumā ir plug-in hibrīda un jaudīgā R versija. Turklāt Arteon tagad ir arī pieejams Baltijas valstīs iecienītā universāla virsbūves sportiskajā versijā Shooting Brake. Arteon ar kupejas stila aizmuguri sākuma cena ir 37 755 eiro, bet ietilpīgā Shooting Brake modeļa sākuma cena ir 38 620 eiro.

Arteon TSI, TDI, plug-in un R. Arteon būs pieejams ar daudzpusīgu benzīna, plug-in hibrīda un dīzeļdzinēju klāstu, un tie visi jau standarta aprīkojumā būs sapāroti ar DSG automātisko ātrumkārbu. Dīzeļdzinēji tiek piedāvāti ar 110 kW/150 ZS un 147 kW/200 ZS jaudu, kā arī pēc izvēles jaudīgāko versiju var aprīkot ar visu riteņu piedziņu (4MOTION). Pateicoties dubulta katalītiskā neitralizatora SCR sistēmai un divkāršai AdBlue dozēšanai, TDI dzinējs rada līdz pat 80% mazāk slāpekļa oksīda emisijas (NOx).

Nākamā gada sākumā TSI (tiešās iesmidzināšanas benzīna dzinējs ar turbīnu) versijas būs pieejamas ar 140 kW/190 ZS vai 206 kW/280 ZS jaudu, kā arī papildu komplektācijā ar visu riteņu piedziņu. Turklāt no 2020. gada decembra būs pieejama arī plug-in hibrīda  versija – eHybrid. eHybrid modelī elektriskās piedziņas motors un TSI dzinējs apvieno spēkus, lai nodrošinātu maksimālu jaudu. Tas attīsta 115 kW/156 ZS jaudu un tiek atbalstīts ar elektrisko motoru, kura jauda ir 85 kW/115 ZS. eHybrid cena Latvijā ir sākot no 43 608 eiro.

Pirmo reizi pieejama arī sportiskākā modeļa versija Arteon R, kas aprīkota ar 2.0 litru četru cilindru turbo dzinēju, kas kopā ar astoņu pārnesumu automātisko ātrumkārbu spēj attīstīt 235 kW/ 320 ZS jaudu. R versija būs pieejama nākamgad.

Elegance un R-Line. Jaunajā Arteon Volkswagen ievieš uzlabotas Elegance un R-Line apdares versijas. Elegance piedāvā izsmalcinātu konfigurāciju, bet R-Line koncentrējas uz dinamiku. Abas aprīkojuma līnijas jau standartā aprīkotas ar vieglmetāla diskiem, LED priekšējiem lukturiem ar atsevišķām LED dienasgaismām, 3D LED aizmugurējiem lukturiem ar dinamisko pagrieziena gaismu, automātisko tuvo gaismu aktivizēšanu, Leaving Home un Coming Home funkciju un tālo gaismu asistentu Light Assist. Savukārt interjerā bāzes versijā iekļautas alumīnija pedāļu uzlikas, komforta priekšējie sēdekļi ar jostas vietas atbalsta regulāciju, ādas apdares multifunkciju sporta stūre ar skārienu kontroles pogām un ātrumu pārslēgšanas lāpstiņām. Papildus tam Elegance versija pieejama ar instrumentu paneļa un priekšējo durvju koka dekoratīvo apdari Eucalyptus, R-line –  ar Silver Rise.

Jaunā Arteon interjers ir pilnībā digitāls – jau standarta aprīkojumā pieejams jaunais vadības panelis Digital Cockpit Pro, bet papildus iespējams pasūtīt astoņu collu Discover Media informācijas un izklaides sistēmu, kā arī navigācijas sistēmu ar skārienjutīgiem taustiņiem elektroniski kontrolējamajai gaisa kondicionēšanas sistēmai.

Jaunais Arteon nav tikai efektīvs un ekskluzīvi pievilcīgs automobilis, bet arī uzticams kompanjons uz ceļa, pateicoties modernajām asistentu sistēmām, tostarp Travel Assist, kas sniedz iespēju braukt daļēji automatizētā režīmā līdz pat 210 km/h kopīgi ar Lane Assist, Emergency Assist un Front Assist ar gājēju uzraudzības sistēmu, kas pieejamas jau standarta aprīkojumā. Turklāt atpakaļskata kamera ir ievērojami uzlabota, un tagad tajā ir arī stūra skats (kas paplašina kameras attēlu no 90 grādiem uz plašu 170 grādu leņķi) un īpašs piekabes skats (uz jūgstieni no augšas, lai atvieglotu piekabes uzlikšanu).

Par Volkswagen:

Volkswagen ir viens no pasaulē veiksmīgākajiem lielapjoma autoražotājiem. Uzņēmumam ir rūpnīcas 14 valstīs, kurās tiek ražoti automobiļi klientiem vairāk nekā 150 tirgos. Volkswagen 2019. gadā pasaulē piegādāja 6,3 miljonus vieglo automašīnu, kas ir rekordliels apjoms un par 0,5% pārsniedz iepriekšējā gada rezultātu. Klientiem Latvijā Volkswagen pērn piegādāja 2 499 automašīnas, savukārt zīmola tirgus daļa veidoja 15,4%. Volkswagen vīzija ir "Pārvietot cilvēkus un virzīt viņus uz priekšu". Tādējādi TRANSFORM 2025+ stratēģija centrējas uz globālu modeļa iniciatīvu, ar kuru uzņēmums plāno vadīt inovācijas, tehnoloģijas un kvalitāti lielapjoma segmentā. Jaunākais mērķis ir nodrošināt visiem mobilitāti bez kaitīgajām emisijām par pieejamām cenām, pateicoties nesen izstrādātajai, pilnībā elektriskajai ID. automobiļu saimei. 2019. gada septembrī pasaules pirmizrādi piedzīvoja pirmais ID. automobilis – ID.3, kas ir pirmais pilnībā elektriskais CO2 neitrāls automobilis.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15633011sec.