«Renault Kiger» – jauns apvidus auto Indijas tirgum

•    Kiger konceptauto ir jauns mazs apvidus auto, kas ir sportisks un piemērots braukšanai pa visiem ceļiem. Turklāt šis auto izceļas ar dinamisku un vienlaikus plūstošu siluetu.

•    Kiger konceptauto būs Indijas tirgum paredzētā jaunā modeļa prototips, un tā kopējais garums būs mazāk nekā 4 metri.

•    Auto, kas tiks veidots uz Kiger konceptauto bāzes, papildinās Indijai paredzēto Renault automobiļu klāstu – Kwid, Duster un Triber.

Prezentējot Kiger konceptauto, Renault atklāj savu vīziju par jaunu automašīnu, kas paredzēta Indijas tirgum un kas veiksmīgi papildinās jau esošo automobiļu klāstu. Tas būs unikāls apvidus automobilis, kas atbilst to klientu vēlmēm, kuri automašīnā novērtē stilu, dinamiku un unikalitāti.

Indija jau vairākus gadus ir viens no pievilcīgākajiem automobiļu tirgiem pasaulē. Renault apzinās šī tirgus potenciālu, tādēļ Indijā ir pieejams jau kopš 2005. gada. Zīmols ir pielāgojis vietējā tirgus specifikai savus populāros modeļus, piemēram, Duster, kā arī būtiski izmainījis dažus segmentus ar tādiem modeļiem kā Kwid un Triber. Kiger ir jauns solis ceļā uz Renault pozīcijas stiprināšanu Indijā.

Mazs, pievilcīgs apvidus automobilis ar satriecošu izskatu

Kiger konceptauto, kas radies, sadarbojoties Renault dizaina nodaļām Francijā un Indijā, ir apvidus auto ar iespaidīgu izskatu. Šis auto sevi pierādīs gan lielas pilsētas džungļos, gan lauku apvidu bezceļos.

No pirmā acu uzmetiena Kiger izceļas ar reljefainu motora pārsegu, slaidu priekšējo stiklu un unikālu plūdenu jumtu ar jumta bagāžnieku. Sānu atpakaļskata spoguļu forma atgādina lidmašīnas spārnus. Aizmugurē jumtu pagarina spoileris. Auto apakšējā daļa ir robustāka, un tā balstās uz četriem 19 collu riteņiem, kurus ieskauj lielas kvadrātveida arkas. 210 mm klīrenss paspilgtina apvidus auto garu. Kiger sportisko pusi izceļ dubultās centrāli novietotās izplūdes gāzu caurules, kā arī virsbūvē iestrādātie izcēlumi medus kāres formā.

“Francijas un Indijas dizaineru radošā apvienība bija labākais veids, kā apmierināt klientu pieprasījumu pēc stila, dinamikas un novitātes. Tāpat kā ar Triber, mēs atkal parādām spēju ieviest jauninājumus, piedāvājot jaunu modeli ar duālu “personību” braukšanai gan pilsētā, gan ārpus tās. Kiger konceptauto ir ļoti pietuvināts topošajam sērijveida modelim,” stāsta Laurens van den Akers, Groupe Renault korporatīvā dizaina vadītājs.

Īpaša ir arī Kiger krāsa. Speciāli Indijai izstrādātā un Kiger konceptauto virsbūvei paredzētā zaļā krāsa “Aurora Borealis” mainās atkarībā no gaismas un leņķa, no kura tā tiek vērota. Veidojas noslēpumaini zili un violeti atspīdumi, kas padara automašīnu tikpat intriģējošu, cik vilinošu. Fluorescējošie akcenti izteiksmīgi izceļ auto alumīnija elementus, piemēram, durvju rokturus, logotipa kontūras un bremžu suportus.

Visbeidzot, Kiger konceptauto ir arī divpakāpju LED lukturi, kas ir līdzīgi tiem, kuri pagājušajā gadā parādījās jaunajā Kwid, un zaļas krāsas pagrieziena signāli. Aizmugurējie lukturi dubultā “C” burta formā norāda uz Kiger piederību Renault automobiļu klāstam un iezīmē lukturu akcentus, kas būs raksturīgi topošajam sērijveida automobilim.

Renault trumpis Indijas tirgū

Kā vadošais Eiropas ražotājs, kura automašīnas pieejamas arī Indijā, Renault turpina nostiprināt savu pozīciju šīs valsts tirgū. Renault iesaistās automobiļu nozares pārmaiņu veidošanā, kā arī turpina uzklausīt klientu vēlmes Indijas tirgū.

Ar jauno Kiger automobili Renault nokļūst jaunā fāzē. Renault jaunā sērijveida automobiļa mērķis būs piesaistīt tos klientus, kuri meklē novitāti un mūsdienīgumu B segmenta auto, kas veido 51% no Indijas tirgus. Šis auto ir pietiekami kompakts, lai to novietotu jebkurā vietā pilsētā un ārpus tās, un pārsteidzoši plašs, lai ietilpinātu tajā visu ģimeni. Kiger tika radīts braukšanai pilsētas apstākļos, taču tas lieliski tiks galā arī ar braukšanu ārpus tās.

“Indija ir otrā apdzīvotākā valsts pasaulē, kā arī viena no visstraujāk augošajām valstīm. Pateicoties Duster, Kwid un Triber modeļiem, Renault ir kļuvis par vadošo Eiropas automašīnu zīmolu Indijas tirgū. Renault Kiger – kompakts apvidus auto, kurš nav pat 4 metrus garš – atšķiras no tiem automobiļiem, kurus ikdienā redzam uz ceļiem. Turklāt Kiger stiprinās mūsu klātbūtni reģionā un palīdzēs mums iegūt jaunus klientus,” norāda Fabriss Kambolivs, Āfrikas, Tuvo Austrumu, Indijas un Klusā okeāna reģiona izpilddirektors.

Kiger koncepauto sērijveida modelis, kas izstrādāts Indijas tirgum, ir atbilde uz klientu vajadzībām pēc kompaktiem apvidus automobiļiem un ļauj Renault sasniegt jaunu klientu loku. Šis automobilis būs pieejams arī citos tirgos ārpus Indijas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.03.2024 - 26.03.2024 TURCIJA no 280 € CelojumuBode.lv
Sezonas sākums jau pēc dažām nedēļām. Visu tūroperatoru piedāvājumi un akcijas! | Skatīt vairāk
280 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 22.03.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 24.03.2024 Viduslaiku mantojumam pa pēdām Alūksnē! Alūksnes TIC
2024.gada 23.martā Alūksnes viduslaiku pils stāsta atklāšanas pārgājiens “Viduslaiku mantojuma pa pēdām Alūksnē”! | Skatīt vairāk
12.00 EUR
Lieldienas  un skolēnu brīvdienas Estravel Latvia
Atpūta svētkos un skolēnu brīvlaikā - īsie ceļojumi un atpūta tepat Tartu ar izklaides programmu. Nepalaidiet garām, jo vietas kūst! | Skatīt vairāk
no 222 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18092895sec.