DHL Express sadarbībā ar Starptautisko Automobiļu federāciju atbalstīs Formulas E čempionātu

Pasaules vadošais starptautisko kurjerpasta pakalpojumu sniedzējs „DHL Express” noslēdzis globālu partnerības līgumu ar Starptautisko Automobiļu federāciju (FIA) par atbalsta sniegšanu Formulas E čempionāta organizēšanā. Formulas E čempionāts ir pasaulē pirmā pilnībā elektrisko auto sacīkšu sērija, un kompānija „DHL Express” kā Formulas E dibināšanas partneris ir kļuvusi arī par šo sacensību oficiālo loģistikas nodrošinātāju.

Pirmajā Formulas E čempionāta sezonā ir paredzēti kopumā desmit sacensību posmi. Čempionāta atklāšanas posms 13. septembrī noritēja Ķīnā, tālāk sekos posmi Malaizijā, Urugvajā, Argentīnā, vairāki posmi ASV pilsētās, Monako, Vācijā un Lielbritānijā. Plānots, ka “DHL Express” nodrošinās laicīgu un drošu sacīkšu elektroautomobiļu, rezerves daļu un litija-jonu bateriju piegādāti uz visiem Formulas E čempionāta posmiem.

Sacīkšu elektromobilis ar 270 zirgspēku jaudu

Spark-Renault bolīds “SRT 01E” ir pirmais sacīkšu elektromobilis, kurš izmanto tikai elektroenerģiju, kuru nodrošina 320 kg smaga litija-jonu baterija, spēj attīstīt 270 zirgspēju jaudu. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas, Spark-Renault bolīds paātrinās no 0 līdz 100 km/h 3 sekunžu laikā un tā maksimālais ātrums var sasniegt 225km/h.

Ilze Vītiņa, „DHL Express” pārstāve: „Sekojot tehnoloģiju attīstībai un jaunākajiem inženierzinātnes sasniegumiem, „DHL Express” meklē aizvien jaunas iespējas, kā pilnveidot savu GoGreen vides aizsardzības programmu. Nodrošinot Formulas E čempionāta loģistiku, „DHL Express” piemēros visefektīvākos un dabai draudzīgākos risinājumus CO2 izmešu emisijas samazināšanai.  Jāpiebilst, ka arī klienti Latvijā, izvēloties DHL GoGreen kurjerpasta programmas piedāvātos starptautiskā kurjerpasta pakalpojumus, var ievērojami samazināt oglekļa dioksīda izmešu emisiju atmosfērā.”

“DHL Express” inovāciju eksperti GoGreen vides aizsardzības programmu vērtē kā globālu platformu, kas veicinot ilgtspēju un nākotnes mobilitāti, var piedāvāt efektīvus risinājumus vienai no pasaulē aktuālākajām problēmām – apjomīgajai CO2 izmešu emisijai. “DHL Express” izstrādātie apkārtējai videi draudzīgie principi tiks ievēroti arī organizēto jauno Formulas E čempionātu.

DHL Formulas E videomateriāls ir pieejams portāla Youtube vietnē:

http://www.youtube.com/watch?v=kBoXlrwb9T8

Informācijai:

"DHL Express" ir SIA "DHL Latvia" struktūrvienība, kas ietilpst "Deutsche Post DHL" grupā un ir vadošais loģistikas un starptautiskā kurjerpasta uzņēmums pasaulē. Neskatoties uz vairākkārtēju sūtījumu apjoma pieaugumu, "DHL Express" vienība joprojām nodrošina ātrākos sauszemes sūtījumu un drošākos aviopārvadājumu pakalpojumus, kuru iespējamie maršruti kopumā aptver 220 pasaules valstis un teritorijas ar vairāk nekā 120 000 galamērķiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.83276796sec.