Goodyear un Rainers Cītlovs sasniedz Āfrikas galējo dienvidu punktu

Rainers Cītlovs 21 dienā un 16 stundās veicis ceļu no Norvēģijas Nordkapa līdz Dienvidāfrikas Adatas ragam, pieveicot 17 752 kilometrus ar vienu Goodyear Wrangler riepu komplektu.

Adatas rags, Dienvidāfrikas republika - Rainers Cītlovs (Rainer Zietlow) un viņa Challenge4 komanda ar Volkswagen Touareg V6 TDI, kam uzliktas Goodyear Wrangler HP, speciāli SUV un 4X4 vajadzībām paredzētās riepas, ir uzstādījusi jaunu pasaules rekordu braucienam no Eiropas galējā ziemeļu punkta Norvēģijas Nordkapā līdz Āfrikas galējam dienvidu punktam, Dienvidāfrikas Adatas ragam. Šo episko 17 752 kilometrus garo ceļu viņi pieveica 21 dienā un 16 stundās, apsteidzot iepriekšējo rekordu, kas bija 28 dienas.

Rekordbrauciena faktiskais ilgums bija tikai 8 dienas un 10 stundas, taču komandai 13 dienas nācās pavadīt Tanzānijā, remontējot savu automašīnu pēc neveiksmīgas saskriešanās ar citu transporta līdzekli.

Rekorda sasniegšanai Rainers un viņa komanda izmantoja tikai vienu Goodyear Wrangler riepu komplektu, pārvarot mūsu planētas vissarežģītākās apvidus un ekstrēmo laika apstākļu radītās grūtības. Plūdi, dubļi, bezceļi un “elles ceļš” Kenijā testēja komandas un inventāra izturību ikvienā no ceļojuma 17 752 kilometriem.

“Bez šaubām, Goodyear Wrangler riepas bija vispiemērotākās Rainera VW Touareg V6 TDI automašīnai. Mēs esam ļoti lepni, ka bijām uzticami partneri Challenge4 komandai šī apbrīnojamā pārbaudījuma laikā. Mēs nodemonstrējām, ka mūsu entuziasms, apvienojumā ar simts gadus ilgo pieredzi drošas braukšanas inovāciju jomā, ved uz panākumiem,” saka Hanss Vrijsens (Hanss Vrijsen) Goodyear EMEA mārketinga direktors.

Rainers Cītlovs piebilst: “Mēs bijām bruņoti ar izcilu inventāru, kas nodrošināja pilnīgus panākumus ceļā no Norvēģijas līdz Dienvidāfrikai. Atbalsts, ko saņēmām brauciena laikā, bija patiesi izcils, it īpaši, kad mūsu auto bija jālabo pēc neveiksmīgās saskriešanās Tanzānijā. Dažādu klimata zonu un visdažādākā stāvokļa ceļu segumu pārvarēšana bija maksimāls pārbaudījums Touareg un Goodyear Wrangler riepām, kas sniedza cerēto izturību, pierādot savu kvalitāti un uzticamību.”

Cītlovs un viņa Challenge4 komanda tagad piedalīsies vairākos starptautiskos auto pasākumos Āfrikā, Tuvajos Austrumos un Eiropā, prezentējot braucienam izmantoto aprīkojumu.

Par katru nobraukto kilometru Cītlovs ziedos 20 eirocentus SOS Bērnu ciematu atbalstam Zambijā un Sudānā. Goodyear dubultos katru Cītlova ziedoto eirocentu, un papildus veiks 10 000 EUR ziedojumu SOS Bērnu ciematiem Dienvidāfrikas republikā.

Par Cape-to-Cape rekordbraucienu

Norvēģijas Nordkapu Cītlova komanda atstāja 21. septembrī, savā Volkswagen Touareg ar Wrangler riepām. Brauciena laikā komanda šķērsoja Norvēģiju, Dāniju, Vāciju, Čehijas republiku, Slovākiju, Ungāriju, Serbiju un 24. septembrī ieradās Turcijā. Tālāk brauciens turpinājās cauri Ēģiptei, Sudānai, Etiopijai, Kenijai, Tanzānijai, Zambijai un Zimbabvei, līdz sasniedza Dienvidāfriku.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.04.2024 Grieķijas valdzinājums! Latvia Tours
Ekskursiju ceļojums "GRIEĶIJAS VALDZINĀJUMS" 12 dienas! Atpūta un pelde Jonijas jūras Korintas līcī, Vuliagmeni ezerā, termālajos baseinos | Skatīt vairāk
no 689 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Dzīvas mūzikas vakars  Park Hotel Latgola
Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62271285sec.