Februārī notiks Rally Liepāja

Trešo gadu pēc kārtas Latvijā norisināsies FIA Eiropas rallija čempionāta (ERČ) ziemas posms Rally Liepāja, kas 2015.gadā tiks rīkots no 6. līdz 8. februārim Kurzemes ceļos. Paredzēts, ka Rally Liepāja tiks iekļauts arī Latvijas rallija čempionātā kalendārā un, ka par uzvaru Rally Liepāja 2015. gadā autosportistiem būs jācīnās ne vien Liepājas un Kuldīgas apkārtnes viltīgajos un tehniski sarežģītajos ātrumposmos, bet arī, neierasti ziemas rallijam, paredzēts pilsētas ātrumposms Liepājā.

Rally Liepāja 2015. gadā paredzēts no 6. līdz 8. februārim, kas ir par nedēļu vēlāk nekā iepriekšējos gados. Šāds norises laiks Latvijā paredzētajam ERČ posmam ļaus iekļauties starptautiskajā sacensību kalendārā, un tiešā mērā sakrīt ar izmaiņām FIA pasaules rallija čempionāta (WRC) 2015. gada kalendārā. Arī WRC sacensību pirmie divi posmi – Montekarlo (22.–25. janvārī) un Zviedrijā (12.–15. februārī), norisināsies tieši nedēļu vēlāk nekā iepriekš.

ERČ nākamgad paredzētas vairākas izmaiņas, kuru mērķis ir padarīt dalību čempionātā finansiāli pieejamāku un saistošāku dalībniekiem. Kā svarīgākās pārmaiņas ir čempionāta rīkotāja Eurosport Events sacensību lēmums kalendārā iekļaut par diviem posmiem mazāk kā 2014. gadā – šogad paredzēti desmit posmi. Eurosport Events arī domājis par izmaiņām, lai padarītu sacensības lētākas, kas ļautu tajās piedalīties vairāk dalībniekiem - līdz 230 km samazināts maksimāli pieļaujamais ātrumposmu kopgarums. Papildus, tiks ierobežots arī dalībnieku treniņbraucienus skaits un samazināts rallijā maksimāli izmantojamais riepu skaits. Pēc Eurosport Events aplēsēm, šādas izmaiņas ļaus palielināt katrā posmā startējošo ekipāžu skaitu, tādējādi padarot ralliju skatītājiem intriģējošāku.

Rally Liepāja tiks iekļauts Latvijas rallija čempionāta kalendārā un arī 2015. gadā ātrākajiem pašmāju autosportistiem Liepājas un Kuldīgas apkārtnē būs jāpatērē daudz enerģijas, lai veiksmīgi piedalītos šajās sacensībās, jo divu dienu laikā būs jāpiedalās uzreiz divos LRČ posmos.

Biļetes uz FIA Eiropas rallija čempionāta (ERČ) ziemas posms Rally Liepāja jau tagad var iegādāties Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojā, Rožu laukums 5/6, Liepāja.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.81217408sec.