Rallija «Sarma 2016» dalībnieku pieteikšanās iesāk ziemu visā Latvijā

Publicēts tradicionālā ziemas rallija "Sarma 2016" nolikums un uzsākta dalībnieku pieteikšanās. Zīmīgi, ka vienlaikus arī Latvijā iestājusies arī īsta ziema, kas ir neatņemama šī leģendārā rallija sastāvdaļa.

Rallijs "Sarma 2016" notiks 23. un 24. janvārī Gulbenes apkaimē un atšķirībā no aizvadītajiem gadiem, būs tikpat kompakts kā daudzus gadus atpakaļ. Arī 2016. gada Sarmas rallijs vienlaicīgi būs vairāku rallija čempionātu posms – rallijs Sarma 2016 atklās Latvijas un Igaunijas rallija čempionātus un vienlaikus otrajā sacensību dienā būs arī Latvijas rallijsprinta čempionāta 2. posms.

Pirmajai sacensību dienai ir sagatavoti divi ātrumposmi. Abi šie ātrumposmi tiks veikti divas reizes – vienreiz diennakts gaišajā laikā, otrreiz tumsā. Tādējādi pirmajā rallija dienā sportistiem būs jāveic 51 km.

Otrajā rallija dienā sportistiem divreiz būs jāveic trīs ātrumposmi ar kopējo garumu 74 km. Rallija otrajai dienai ir sagatavots viens jauns ātrumposms un citam izveidota jauna ātrumposma noslēguma daļa. Tādējādi tikai faktiski tikai viens rallija Sarma 2016 ātrumposms būs pazīstams aizvadītā gada dalībniekiem.

Rallija "Sarma 2016" nolikums jau r publicēts un rallijam jau ir pieteikušies pirmie dalībnieki. Ar rallija Sarma 2016 oficiālajiem dokumentiem ir iespējams iepazīties mājas lapā. Jaunākajām aktualitātēm iespējams sekot līdzi rallija Sarma Twitter kontā @RallySarma un Facebook lapā www.fb.com/rallysarma

Ralliju Sarma 2016 atbalsta Gulbenes novads, kokapstrādes uzņēmums "Vasks" un mežistrādes uzņēmums "Grantiņi-1", kā arī kompānijas "Ikteri", "Akvedukts", "Gulbenes Autobuss", "VEC Vidzemes Elektro Celtnieks", "Sendija", "Triatel", "Kopa", "SLB" un Gulbenes Tūrisma centrs. Drošību nodrošina kompānija "RMS Group". Rallija Sarma 2016 oficiālais auto "ŠKODA". Ralliju Sarma 2016 informatīvi atbalsta "Dzirkstele", "4rati.lv", "Tavs Auto".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.469841sec.