Salaspils velo-foto posms pulcē rekordlielu komandu skaitu

2019. gada 7. septembrī pie Salaspils novada Tūrisma informācijas centra pulcējās velobraucēji, lai piedalītos velo-foto sacensību "APCEĻO KAIMIŅUS 2019" 7. posmā.  Sacensību laikā Salaspils novadā dalībnieki meklēja 30 orientēšanās punktus, kas bija izvietoti interesantos dabas, kultūras un vides objektos.

Sacensībām reģistrējās rekordliels komandu skaits – 62! Komandas startēja izklaides un azarta grupā, un to mērķis bija 4 stundu laikā, braucot ar velosipēdiem, iepazīt novadu, atrodot kartē atzīmētos objektus un tur nofotografējoties.

Finišā IZKLAIDES grupā manīgākās komandas bija:

1.vieta – "Velo draugi’

2.vieta – "ABILABI"

3.vieta – "Rāmavas naži"

AZARTA grupā godalgotās vietas ieņēma komandas:

1.vieta – "Svētdienas braucēji"

2.vieta – "Stopiņi velo"

3.vieta – "Brīnumu rīts"

Salaspils novada posma rezultāti pieejami šeit.

Organizatori saka īpašu paldies visiem apbalstītājiem, kas radīja prieku un mirdzumu dalībnieku acīs un vēderos! Visi dalībnieki saņēma AS "Madara Cosmetics" jaunākos produktus, "Lacuna Aqua" ūdens pudeles, maiznīcas "Fazer" produkciju un varēja cienāties ar "Ezerkauliņi" burkāniem, "Mārupes gurķi" gurķiem un "RIMI bērniem" sagādātajiem āboliem. Finišā veldzēja izsalkumu ar siltu zupu.

Visas komandas arī piedalījās kopējā izlozē, kur bija iespēja laimēt atbalstītāju sarūpētās balvas, kas pateicoties lielajam atbalstītāju pulkam, bija ļoti krāšņas un vērtīgas – gan Husky.lv piedāvātā iespēja doties izbraucienā suņu pajūgā, uzņēmuma "Baltijas Dārzeņi" zīmolu "Ezerkauliņi" un "Mārupes gurķi" dāvāto burkānu un gurķu maisiņi, "Pellia a Gusto" dāvātās 4 tortes, Daugavas muzeja dāvātās ieejas kartes muzeja pasākumos, aktīvās atpūtas iespēja peintbola parkā "Jugland" un bērnu istabā "Līksmotava".

Visi godalgoto vietu ieguvēji balvās saņēma atpūtas kompleksa "Bejas" dāvanu kartes un balvas no lidostas "Rīga", dāvanu no "Doles tējām" un Nacionālā botāniskā dārza. 1. vietu ieguvējiem balvās bija arī gardās "Pellia a Gusto" tortes.  Papildus tam, starp TOP 3 vietām tika dalītas vēl atbalstītāju sarūpētās dāvanas no restorāna "Burgers", restorāna – picērijas "4pēdas", veselīgo produktu grozs no "RIMI", dāvanu karte no "Daugavas muzeja", peintbola parka "Jugland", atpūtas vietas "Līksmotava" un biedrības "De Santo".

Pasākumu darīja skaistāku arī "Līksmotava" veidotie balonu dekori un iespēja doties zirgu pajūga izbraucienā ar biedrību "De Santo". Esam arī neizsakāmi pateicīgi pasākuma norises vietai - Nacionālajam botāniskajam dārzam, kas lielo velobraucēju pūli uzņēma ar prieku un sapratni!

Velo-foto sacensību "APCEĻO KAIMIŅUS 2019" noslēguma posms jau visai drīz – 21. septembrī Mārupē.

Sacensību kopvērtējuma lielo balvu sponsori: sporta apģērbu un inventāra uzņēmums SIA "Sporta Punkts Latvija", Sporta komplekss "333", "SUPfit", un SIA "BATA logistic".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Latvija
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48931193sec.