Aktīva, radoša un salda nedēļas nogale gaidāma Tukuma pusē

Šajā nedēļas nogalē daudzviet Latvijā tiek rīkota Medus diena. Arī Tukuma pusē būs iespēja uzzināt daudz ko jaunu par dravnieka darbu un panašķoties ar šo dabīgo gardumu. Tāpat Tukumā būs iespēja baudīt dzeju un mākslu, bet Džūkstes Pasaku muzejāsvinēt Tēvu dienu.

Sestdien, 8.septembrī no pulksten 10.00 Latvijas Biškopības biedrības rīkotājā Medus dienā dažādi pasākumi tiek organizēti gan saimniecībā “Mauri”, gan arī “Bišu namiņa” dravā.

Saimniecība “Mauri” aicina degustēt bišu produktus rudens ieskaņās, kā arī sarīkot pikniku vietējās pļavās ar līdzi paņemtiem produktiem. Visas dienas garumā darbosies arī rudens tirdziņš. Visi laipni gaidīti. Adrese: Mauri, Zentenes pagasts, Tukuma novads. Vairāk informācijas pa tālruni 29296079.

Savukārt “Bišu namiņa” dravābūs iespēja iepazīties ar dravnieka darbu, nodegustēt medu un citus biškopības produktus, kā arī uzzināt kaut ko jaunu par gulēšanu “bišu gultās”. Adrese: “Bišu namiņš, “Meļčas”, Zentenes pagasts, Tukuma novads. Vairāk informācijas pa tālruni 9476584, www.facebook.com/bisumaja

Mākslas un dzejas cienītāji sestdien, 8.septembrī tiek aicināti uz mākslas darbnīcu “Antīks”, kur pulksten 13.00 sāksies pasākums “Čaka gars Tukumā”. Poētiskā pēcpusdienā Aleksandra Čaka dzeju lasīs un izdziedās aktieri Vilis Daudziņš, Artūrs Robežnieks un Artūrs Skrastiņš, kā arī ar dzejas lasījumiem piedalīsies Tukuma dzejnieki. Pasākuma ietvaros tiks atklāta mākslinieka Alberta Pauliņa darbu izstāde, kurš Tukumu gleznās uzbur līdzīgi kā Aleksandrs Čaks savulaik Rīgu dzejā.. Ieeja bez maksas. Adrese: Mākslas darbnīca “Antīks”, Harmonijas iela 1, Tukums. Vairāk informācijas pa tālruni 29540516, 25980177.

Svētdien, 9.septembrī, kad Latvijā tiek svinēta Tēvu diena, Džūkstes Pasaku muzejā notiks pasākums ģimenēm “Tēva padoms”. No pulksten 13.00 līdz 17.00 īpaši tēviem un bērniem tiks organizētas dažādas aktivitātes. Pasaku muzeja dārzā būs iespēja piedalīties orientēšanās spēlē tēviem ar bērniem, muzeja telpās skatīties un pašiem rādīt leļļu teātri, kā arī piedalīties radošajās darbnīcās, kur nepieciešams tēva padoms, prasmes, iemaņas un gudrība. Dalība pasākumā: skolēniem - 1 EUR, pieaugušajiem - 1,50, ģimenes biļete - 3 EUR.Adrese: Džūkstes Pasaku muzejs, Lancenieki, Džūkstes pagasts, Tukuma novads. Vairāk informācijas pa tālruni 26513314, www.tukumamuzejs.lv/dzukstes-pasaku-muzejs

Ja neesat vēl redzējuši latviešu ģimenes filmu “Bille”, tad svētdienas, 9.septembra vakarā pulksten 17.00 to ir iespēja noskatīties Slampes Kultūras pilī. Savukārt bērnu seansā pulksten 15.00 būs iespēja noskatīties multfilmu “Lino. Piedzīvojums ar deviņām dzīvībām”. Adrese: Slampes Kultūras pils, Slampe, Slampes pagasts, Tukuma novads. Vairāk informācijas pa tālruni 28779585.

Lai aizraujoša un izzinoša nedēļas nogale! Uz Tukumu pēc smukuma!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13767791sec.