Luksus lietas, ko atļauties Eiropā
Luksus lietas, ko atļauties Eiropā
Karaliskajā Londonā ienāk pavasaris
Karaliskajā Londonā ienāk pavasaris
Aviobiļešu eksperts paziņo trīs lētākās dienas lidojumam
Aviobiļešu eksperts paziņo trīs lētākās dienas lidojumam
Esi pirmais rindā uz nākamajiem top galamērķiem
Esi pirmais rindā uz nākamajiem top galamērķiem

GARDĒŽU TŪRISMS: 19 |

Ciro's Pomodoro aicina uz dzīvās mūzikas vakariem patīkamā gaisotnē

Silts vasaras vakars, patīkama atmosfēra, apetīti rosinoši ēdieni un dzīvās mūzikas melodijas...

Ļaujies jaunu garšu ceļojumam – Meidropa restorānam jauna ēdienkarte

Jaunā ēdienkarte pilnībā būs gatava nākamajā nedēļā, tā kā ļoti gaidām ciemos gan pastāvīgos viesus...

Aicinām restorānus un kafejnīcas piedalīties otrajā Gastronomijas festivālā

Šogad no 31. augusta līdz 8. septembrim notiks otrais Gastronomijas festivāls, kurā ir aicināti piedalīties...

Ieskaties - iespējams labākās vietas, kur baudīt zemenes

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv slepenais klients sazinājās ar 24 restorāniem Rīgā, lai noskaidrotu...

Nemitīgā kustībā – mazais restorāniņš Umami pārsteidz ar jaunumiem

Trīs lieliski jaunumi vasaras krāšņākajā mēnesī atrodami mazajā restorāniņā Umami, kur tiek...

Restorāns T.G.I. Friday’s aicina uz grandiozu 2. stāva atklāšanu

Ceturtdien, 2013. gada 27. jūnijā, restorāns T.G.I. Friday's aicina uz grandiozu restorāna 2. stāva atklāšanu...

Recepte: Grilēts arbūzs ar zilo sieru un prošuto

Uzsildīt grilu līdz vidēji karstai temperatūrai. Sagriezt arbūzu 1 cm biezos trijstūrīšos. No abām pusēm apsmērē arbūza šķēlītes...

Honkongā varēs nobaudīt pasaulē dārgāko sviestmaizi

Honkongas viesiem šovasar būs iespēja nobaudīt vienu no pasaulē ekskluzīvākajām trīskārtu sviestmaizēm. Ņemot vērā...

Recepte zemeņu laikam: Aukstais zemeņu - sālsstandziņu pīrāgs

Samaisiet kopā pirmās trīs sastāvdaļas, cieši piespiediet masu pa malām viegli ietaukotā cepamajā...

Recepte: Glazēta balzamiko vistas krūtiņa

Visas marinādei vajadzīgās sastāvdaļas sajauc  bļodā. Vistu apber ar sāli un pipariem. Uzlikt grilēties vistu ar ādu uz leju. Cept 10 minūtes...

Recepte zemeņu laikam: Nutellas un zemeņu piena kokteilis

Blenderī sajauc pienu, zemenes, vaniļas saldējumu un Nutella. Blenderē līdz viendabīgai konsistencei...

Debesu restorāns «Dinner in the Sky» ir atkal Rīgā līdz sestdienai - Foto

30 bildes. Debesu restorāns «Dinner in the Sky» piedāvā brokastis par 18 Ls, pusdienas par 38 Ls un vakariņas par 69 Ls...

Džems kopā ar jauno ēdienkarti piesaka ceturtdienas vakara izklaidi

Šodien, 2013. gada 19. jūnijā, restorāns Džems atklāj jauno ēdienkarti, bet ar 20. jūniju sāk piedāvāt...

"BIBLIOTĒKA N°1 Restorāns" atklāta ekskluzīvā šampanieša De Venoge vasaras terase

Nedēļas nogalē, no 2013. gada 14. līdz 16. jūnijam, vienā no Rīgas mūsdienīgākajiem...

Kolonna Hotels Group aicina uz tradicionālo Vīna festivālu

27. un 28. jūnijs vīna cienītājiem noteikti jāatzīmē savos plānotājos, jo šajā laikā Konventa Sēta...

Čili Pica aicina nobaudīt sezonas gardumus

Līdz ar pirmo zemeņu parādīšanos piemājas dārziņos, tirgū un veikalu plauktos, to burvīgo garšu savos piedāvājumos...

Katrs otrais Latvijas iedzīvotājs vasarā ēd veselīgāk

Katrs otrais jeb 55% Latvijas iedzīvotāju vasarā veselīgam uzturam pievērš lielāku uzmanības nekā citos gadalaikos...

"BIBLIOTĒKA N°1 Restorāns" tiks atklāta ekskluzīvā šampanieša De Venoge vasaras terase

Nākamās nedēļas nogalē, no 2013. gada 14. līdz 16. jūnijam, viens no Rīgas mūsdienīgākajiem...

Godinot Rihardu Vāgneru 200. gadu jubilejā, Le Dome ielūdz nobaudīt īpašo svētku ēdienkarti

Godinot Rihardu Vāgneru 200. gadu jubilejā,  ielūdzam Jūs nobaudīt šim notikumam veltīto...

Liķieru popularitāte Latvijā nekrītas, bet lietošanas ieradumi mainās – liecina pētījuma dati

Liķieris, kā alkoholiskais dzēriens, kas savus pirmsākumus rod tālajā 11. gadsimtā, gadu gaitā nav...

Restorāns Cotton aicina uz meistarklasēm "Svaiguma maltīte" - Foto

20 bildes. Restorāns Cotton aicina uz "Svaiguma maltīte" semināriem, kas ir kā praktiskā nodarbība, kuras...

Restorāns International S.V. atklāj vasaras terasi un aicina nobaudīt jauno ēdienkarti

Restorāns International S.V. sarūpējis gana daudz jaunumus, proti, pavisam nesen atklāja vasaras terasi...

Septiņas interesantas norvēģu virtuves iezīmes

Lai arī Norvēģija no Latvijas atrodas ģeogrāfiski salīdzinoši netālu, taču var pamanīt dažas atšķirības abu valstu...   

Jūrmalā atklāj jaunu pludmales bāru the Grill

2013. gada 1. jūnijā, Majoros tiks atklāts jauns pludmales bārs the Grill. Visi gardu ēdienu un kokteiļu...

Kur Rīgā nopērkama dārgākā kafija?

Kafija – vieniem rīta ieradums, citiem izdzīvošanas dzēriens pēc negulētas nakts. Cik Rīgā maksā šis "brīnumlīdzeklis"...

Rabarberu laiks turpinās. Recepte - vārīts rabarbers ar ingvera un pekanriekstu drupačām

Katliņā ielej 1/3  glāzes auksta ūdens, apelsīnu sulu un cukuru, vāra mērenā...

Piedāvā otro Gulbenes novada īpašo ēdienkarti

Atklājot vasaras sezonu, vairāki Gulbenes novada ēdināšanas uzņēmumi jau otro gadu novada iedzīvotājiem un viesiem piedāvā...

Pēdējā iespēja izbaudīt vēlās brokastis jūras krastā pirms vasaras brīvlaika

2013. gada 25. un 26. maijā Baltic Beach Hotel rīko pēdējo brunch (vēlās brokastis) restorānā il Sole...

Recepte no Melnā Kaķa Mājas Restorāna pūra

Melnā Kaķa Mājas Restorāna šefpavārs Andrejs Kudravecs piedāvā deserta "Cukura cepumi ar balsamico marinētām zemenēm un zemeņu sorbertu"...

Recepte pavasara garšu mīļotājiem: Rabarberu un olu krēma kūka

Vispirms apgrauzdē rabarberus, uzmanīgi nolej sulu pirms ļauj tam atdzist. Kūkas formu apsmērē ar sviestu...

SADAļU ATBALSTA:
www.jaunkemeri.lv
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Vien četreiz gadsimtā: Svētais Auts Turīnā Mundus Travels Mundus Travels Santa Sindone, Jēzus Līķauts Turīnā ieraugāms vien dažas reizes mūžā, arī šai vasarā. 9 dienu brauciens, kopā ar trejādu kalnu pastaigām un | Skatīt vairāk
39 d. no 499 EUR
Facebook
KOMENTĀRI

Atpakaļ ... | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | ... Uz priekšu

Par mums | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Vakances | Prakse studentiem | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2015 www.turismabizness.de | Design & maintenance © 2000 - 2015 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13144302sec.