Ieskaties Lieldienu pasākumu kalendārā Latvijas pilsētām
Ieskaties Lieldienu pasākumu kalendārā Latvijas pilsētām
RA travel aicina uz Toskānas reģiona vīnu degustāciju!
RA travel aicina uz Toskānas reģiona vīnu degustāciju!
Tuvojas pludmales sezona! Piedāvājam ieskatu viesnīcās, kur pieejamas trenažieru zāles
Tuvojas pludmales sezona! Piedāvājam ieskatu viesnīcās, kur pieejamas trenažieru zāles
Saņem Travelnews.lv ziņas savā e-pasta kastītē! Pievienojies!
Saņem Travelnews.lv ziņas savā e-pasta kastītē! Pievienojies!

GARDĒŽU TŪRISMS: 2 |

Mančestrā pagatavo pasaulē dārgāko pankūku

Par godu Starptautiskajai Pankūku dienai jeb "Treknajai otrdienai", kā to dēvē briti, kādas Mančestras viesnīcas restorānā...

Lido Uztura skolas mērķis ir rosināt bērnos pārdomas par veselīgu pārtiku - Foto

20 bildes. Lido Uztura skolas mērķis ir bērniem interesantā un atraktīvā veidā likt aizdomāties par pārtiku...

Nedēļas nogalē restorānos nogaršo pankūkas un atpūties mūzikas skaņās

Pulksten 12:00 - 18:00 Masļeņicas ietvaros notiks: tirdziņi, konkursi, sacensības, tradīciju spēles...

Uzsāk darbību Lido Uztura skola ar mērķi izglītot bērnus par kvalitatīvu ēdienu

Ceturtdien, 27. februārī, AS LIDO atklāj LIDO Uztura skolu ar mērķi jau no mazotnes veicināt bērnu izpratni...

Diedzēšanai uzturam populārākās - redīsu un Ķīnas pupiņu sēklas

Asni ir uzturvielām bagāta ēdienu piedeva, kas ir kalcija, dzelzs un cinka avots, bet uzturam drīkst diedzēt...

Liepājas restorānā Upe šī nedēļa veltīta burkāniem

Sākot ar šo nedēļu, Liepājas restorānā Upe tiek rīkotas tematiskās nedēļas. Restorāna visiem tiks atklātas arvien jaunas...

Lido skaidro, kas ir Masļeņica

Daudzas ģimenes iecienījušas pankūkas ikdienas un svētku maltītēs, taču ne visi zina seno pankūku vēsturi un to, ka septiņas dienas pirms...

Recepte: Cīsiņi kartupeļu mīklā

Šis ēdiens piemērots bērniem un nedaudz atgādina hotdogu.Pagatavošanai nepieciešams. 30g cīsiņu, glāze miltu, 2 olas...

Recepte: Avokado salāti

Vārītu vistas fileju sagriež strēmelītēs. Avokado notīra, izņem kaulu un sagriež šķēlītēs. Gurķi sagriež šķēlītēs. Sīpolus sagriež gredzenos...

Mazie svētki ikdienā! Vietas, kur Rīgā baudīt branču

Rīgā pēdējā laikā kļuvis populārs brančs (brunch) jeb vēlās brokastis. Tiek atvērtas arvien jaunas branča vietas, un to ir...

Skyline bārā tagad ir pieejamas arī vēlās brokastis - Foto

15 bildes.Skyline bārā viesnīcas Radisson Blu Hotel Latvija 26. stāvā ir ieviests jaunums - brančs...

Baudi branču no putna augstuma! Vēlās brokastis tagad pieejamas arī Skyline bārā

Rīgas restorānos popularitāti guvušais brančs jeb vēlās brokastis tagad ir pieejams arī Radisson Blu Hotel Latvija...

Lido šefpavāre iesaka recepti veselīgu biešu salātu pagatavošanai

AS Lido šefpavāre Ilga Joma iesaka recepti veselīgu biešu salātu pagatavošanai. Sastāvdaļām nepieciešama viena..

Jūrmalā atklāj jaunu un jau iecienītu restorānu «International» - Foto

30 bildes. Vienības prospektā 6 ir atklāts jauns, bet Rīgā jau ļoti populārs restorāns «International», kas pārsteidz...

Vīna bārs Garage iesaka drēgnajā laikā sasildīties ar vitamīniem bagātu dzērienu (recepte)

Vīna bārs Garage drēgnajā laikā iesaka sasildīties ar gardu, vitamīniem bagātu un krāsainu dzērienu...

Recepte: Vistas kotletes ar sieru

Vistu atdala no kauliem, ādu atstāj. Samaļ gaļas mašīnā kopā ar sīpoliem. Pievieno olu dzeltenumus, sarīvētu sieru, zaļumus, sāli...

Vērtīgā biete: kā un kāpēc tā jāēd?

Biete ir dārzenis, kuru iecienījuši pavāri, jo to iespējams pagatavot visdažādākajos veidos, un pareizi uzglabājot tas pagrabā pieejams...

16. februārī Latvijā restorānu varēs atklāt katrs

Bērnībā patīka spēlēt restorānos? Patīk gatavot un ar iznākumu dalīties ar ģimeni un draugiem? Vēlies savu veikumu...

Baudi romantiskās vakariņas Valentīndienas nedēļas nogalē

Restorāns Čarlstons Valentīndienas nedēļas nogalē piedāvā izbaudīt romantiskās vakariņas mirdzošu sveču...

Februāra vidū atvērs otru International S.V., pēc mēneša - jaunu beķereju Afters

Februāra vidū apmeklētajiem durvis vērs otrs restorāns International S.V, kas atradīsies Jūrmalā...

Februāra mēneša favorīts restorānā Avalon – Latvijas rupjmaize

Latvijas rupjmaize ir atzīta kā unikāls produkts un ir saņēmusi Eiropas kvalitātes zīmi ar nosaukumu...

Recepte: Krēms no baltās šokolādes un iebiezinātā piena

Uz lēnas uguns izkausē sviestu. Pievieno šokolādi un nepārtraukti maisot izkausē. Pievieno iebiezināto...

Restorānā Caviar Club svētdien notika vēlās brokastis, kas ir šīs sezonas jaunums - Foto

25 bildes. Katru svētdienu no pulksten 12:00 līdz 17:00 elegantajā restorānā Caviar Club notiek...

Pārspēj Radisson Blu riteņbraukšanas komandu un saņem burgeru bez maksas

Viesnīcā Radisson Blu Elizabete jau otro nedēļu norisinās akcija - minūtes laikā nomin 1,11 kilometrus...

Restorānā Granāts par tradīciju kļuvušas uzbeku plova dienas

Jūrmalas restorānā Granāts ceturtdienās un svētdienās tiek rīkotas uzbeku plovas dienas...

Pāri, kurus vieno 14.02., Valentīndienu pavadot restorānā Burkāns, saņems pārsteigumu

Valentīndienā Travelnews.lv un Rīgas restorāns Burkāns aicina atsaukties visus pārus, kuri ir precējušies...

Recepte: Kartupeļi ar mednieku desiņām podiņā

Notīrītu kartupeli sagriež kubiņos vai šķēlītēs, sadala pa podiņiem, pievieno sagrieztas mednieku desiņas...

Recepte: Kokosriekstu konfektes Bounty

Sajauc iebiezināto pienu ar kokosriekstu skaidiņām, pievieno pūdercukuru un vaniļas cukuru...

Recepte: Krāsnī cepti ziedkāposti

Vispirms notīra ziedkāpostu un ievieto mērcēties sālītā ūdenī. Patur apmēram 7 minūtes. Pēc tam noskalo, sadala...

Recepte: Kokteilis Banānu paradīze

Uzsilda pienu, bet nevāra. Lej blenderī, pievieno banānu, kafiju, iebiezināto pienu un visu sablenderē aptuveni 2 minūtes...


0 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... Uz priekšu

Par mums | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Vakances | Prakse studentiem | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2014 www.europa-tourismus.de | Design & maintenance © 2000 - 2014 1st-studio.com

 
Total Timed::0.134799sec.