Rīgas Svētkos notiks aizraujošas un sportiskas aktivitātes

Jau šonedēļ Rīgu pārņems svētku atmosfēra ar plašām izklaides iespējām Rīgas Svētku ietvaros.

Sestdien, 2016. gada 13.augustā, Lucavsalas aktīvās atpūtas parkā xRace piedāvā dažādas aktivitātes – Lucavsalas fotoorientēšanās spēli, Skandi Motors drosmīgo lēcienu no pacēlāja, kā arī iespēju piedalīties pilsētas orientēšanās sacensībās "Lielais Rīgas piedzīvojums", kas Rīgas Svētku ietvaros norisināsies jau septīto gadu.

Jau no plkst. 10:00 līdz 18:00 ikvienam svētku apmeklētājam būs iespēja bez maksas piedalīties Lucavsalas fotoorientēšanās spēlē, kur var piedalīties gan individuāli, gan arī komandā. Aptuvenais veicamās distances garums būs 1 līdz 2 kilometri, kuru laikā būs pēc kartes jāmeklē dažādas vietas Lucavsalā un jāuzzina apslēptais vārds, kas saistīts ar Riodežaneiro olimpiskajām spēlēm.

No plkst. 12:00 līdz 15:00 darbosies aktivitāte "Skandi Motors drosmīgais lēciens" – bezmaksas iespēja ikvienam drosmīgajam lēkt no pacēlāja piepūšamajā pūslī jeb JumpBag no vairāku metru augstuma. Šī aktivitāte vakarā tiks iekļauta "Lielā Rīgas piedzīvojuma" sacensībās kā viens no speciālajiem uzdevumiem.

Plkst. 20:00 no Lucavsalas startēs "Lielais Rīgas piedzīvojums", pilsētas orientēšanās sacensības, šogad dalībniekus aicinās uz dažādiem Rīgas nostūriem – sacensību starts un finišs paredzēts Lucavsalas aktīvās atpūtas parkā, bet distancē būs dažādi orientēšanās uzdevumi, gan ar laivām pa Daugavu, gan arī braucot ar velosipēdiem pa nomaļākām Rīgas ielām, gan arī skrienot pa pilsētas mežiem.

Lai piedalītos sacensībās, nepieciešams piereģistrēties mājas lapā, kā arī obligātais ekipējums - velosipēds, ķivere, atstarotāji un pieres lukturītis. Sacensībās startē komandas 3 dalībnieku sastāvā kādā no distancēm – Garmin Sporta, Veloatlaides.lv Tautas vai Vichy Ģimenes distancēs, kas atšķiras ar distanču garumiem.

Katrai distancei paredzēts kontrollaiks, kura ietvaros komanda var pildīt uzdevumus un vākt punktus, turklāt visas distances veikšana nav obligāta. Sacensībās piedāvā Rīgas dome, organizē – xRace, balvas un servisu nodrošina pasākuma atbalstītāji Sporta uzturs Isostar, Garmin, Vichy Classique dzeramais ūdens, Veloatlaides.lv, Tallink, vitamīni Vitamax, peintbols PB telpa, enerģijas dzēriens Red Bull,  Dāvanu Serviss, vēja tuneļi Aerodium, My Fitness, Hanzas Maiznīca, studija Jump In, Velo Sock, Latvijas aptieka, veikals Prisma, boulings Fantasy Park, Svaigi.lv un Latvijas Gumijlēcēju Klubs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50919414sec.