Zināšanu gadatirgus Pokaiņos

17.09. no plkst. 11:00-16:00 LVM Pokaiņu mežā jau trešo gadu risināsies ikgadējais Zināšanu gadatirgus. Tas iesākās 2015. gadā, iedvesmojoties no I.Vīka grāmatas “Mūsu dižā senatne”, kur I. Vīks apraksta Pokaiņus, kā senu zināšanu centru, uz kuru pēc padoma nākuši cilvēki no malu malām.  Latvija esot bijusi viedo zeme, un tieši Pokaiņos viedie pulcējušies un dalījusies zināšanās.  Kā ir bijis, mēs nezinām, bet viedums ir vērtība pēc kuras jātiecas ikvienam. Tāpēc arī šogad rudenīgajā Pokaiņu mežā kopā pulcēsim dažādus praktiķus, meistarus, pasniedzējus, kuri dalīsies savās zināšanās  - par pašizziņu, apzinātību, veselību, dažādiem terapiju veidiem un daudz ko citu.
Ikvienam būs iespēja ieklausīties, runāties un domāt līdzi – veidot savu viedokli. Varēs izmēģināt praktiskas lietas, piemēram drāmas terapiju ar Evu Tabori, mūzikas terapiju ar Anželu Beļsku, būs iespēja gremdēties Dainu meditācijā ar Inesi Kozuliņu ,  biedrības “Viedums” vadītājs Voldis Prancāns lasīs lekciju par “Dzīves misiju” un konsultēs, Baltijas astroloģijas skolas direktors Valērijs Babajevs krievu valodā lasīs lekciju par Latvijas svētvietām un cilvēka saistību ar kosmosu, būs iespēja satikt dažādus astrologus un konsultēties. Tautas lietišķā studija “Avots” izrādīs jostu aušanu un adījumu rakstu burvību, iepazīstinās ar māla pārvērtībām un parādīs kā no vilnas top dzija. Radošās iniciatīvas centrs “Mansards” un ceļotājs Edijs Šplīts savā meža kabinetā aicinās uzspēlēt zvangas un parunāties par dzīvi, Normunds Astra vadīs satsanga nodarbību, Toms Krese runās par apzinātību, herbalists Juris Bušs iepazīstinās ar ārstniecības augiem, varēs iegādāties dažādus augu uzlējumus, savukārt apvienība “Dvēseles telpa” piedāvās krāsu terapiju, mūzikas terapiju, iepazīstinās ar Maiju kalendāru un astroloģiju. Astroloģe Guna Kārkliņa stāstīs par minerālu valstību un mēness ietekmi, zinību skoliņa “Jūties labi!” būs sagatavojusi jaunumus bērniem, piramīdu meistars Kristaps Deģis stāstīs par savu pieredzi ar piramīdām un to gatavošanu, studija “Alfa” jums piedāvās dziedošos traukus, vēja zvanus un čakrafonus, varēsiet iepazīties ar Ho’oponopono metodi, satikt astropsihologu Mahesh, izmēģināt vibroakustisko slotiņu masāžu vai sejas masāžu pie pirts meistariem “Miesai un garam”, trenera Mārtiņa Kronberga vadībā izmēģināt  I Liq Chuan,  iegādāties grāmatas, senās kartes, rotas, dabīgos akmeņus u.c.  Būs iespēja iziet ekskursijā pa Pokaiņu mežu gida pavadībā.
Par siltu maltīti parūpēsies Brešu virtuve. Pasākums sāksies plkst. 11:00 ar nelielu Uguns rituālu un beigsies plkst. 16:00 ar spēcinošu rudens saulgriežu Uguns rituālu, kurus vadīs Māra Brante.
Ieejas maksa ar LVM Pokaiņu meža biļetēm: 2.00 eur pieaugušajiem, 1.70 eur skolēniem, studentiem, pensionāriem. Konsultācijas un lekcijas pasākumā par ziedojumiem.
No Rīgas un atpakaļ uz Pokaiņu meža zināšanu gadatirgu kursēs autobuss, par brīvām vietām interesēties pa tālr. 26472202.
Pasākuma programma ar lekciju laikiem https://www.facebook.com/Pokainumezs/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.66720486sec.