Latvijas rallijkrosa sezonu noslēgs «333» trasē

15. oktobrī Ropažu novadā Sporta kompleksā „333” tiks aizvadīts Latvijas Rallijkrosa kausa 4. posms. Sezonas noslēdzošajā rallijkrosa posmā uz starta izies braucēji no visas Baltijas, sacenšoties Super 1600, Touring 2000, LADA RX un SUPERCAR klasēs.

Sacensību diena sāksies ar brīvajiem treniņiem no pulksten 8:00 līdz 9:00, sacensību atklāšana paredzēta pulksten 10:00, un dienas gaitā, līdz pulksten 17:00 secīgi tiks aizvadīti kvalifikācijas un fināla braucieni.

Haralds Šlēgelmilhs, Sporta kompleksa „333” vadītājs: „Šogad „333” trasē atklājām Latvijas rallijkrosa sezonu ar vēl nebijušu trases konfigurāciju, ko atzinīgi novērtēja Ziemeļeiropas zonas (NEZ) un Latvijas rallijkrosa kausa 1. posma dalībnieki.

Arī sezonas noslēdzošajā posmā 15. oktobrī sacīkstes tiks aizvadītas tādas pašas konfigurācijas trasē. Skatītājiem būs iespēja vērot patiesi aizraujošas cīņas, jo šobrīd Latvijas Rallijkrosa kausa kopvērtējuma rezultāti ir blīvi un lai uzvarētu braucēji „dos vaļā uz pilnu banku”! ”

Lai arī Latvijas rallijkrosa braucēji gūst panākumus Eiropas un pat pasaules līmenī, Latvijā nacionālais seriāls šogad atjaunots pēc vairāku gadu pārtraukuma. Disciplīnas atrašanās uz popularitātes viļņa Latvijas rallijkrosa kausam jau pirmajā sezonā piesaistījusi ap 50 dalībnieku.

Latvijas kausa Super 1600 klasē pirms pēdējā posma vadībā atrodas Reinis Safonovs un Eliss Dukaļskis, kuru savstarpējā cīņā tiks noskaidrots seriāla uzvarētājs. Šobrīd trešais ir Edijs Ošs. Touring 2000 klasē cienījamu pārsvaru pār sekotājiem ieguvis Artūrs Pumpurs, taču trijniekā esošie Juris Spīķis un Viesturs Tilgass pēdējā posmā joprojām saglabā izredzes uz pirmo vietu. LADA RX ieskaitē, kas šosezon pulcē vislielāko dalībnieku skaitu, divi izteikti līderi ir Ivars Joelis un Ivo Traubergs, tomēr arī šajās cīņās ir pretendenti, kas var iejaukties pirmo pozīciju sadalē.

Galvenās balvas sacensību uzvarētājiem no TOOL.

Paralēli sacensību braucieniem apmeklētājiem būs iespēja atpūsties Sporta kompleksā „333” un pārbaudīt savas autosportista iemaņas, braucot ar kartingiem 333 Jaunajā trasē.

Dalībnieku pieteikšanās sacensībām līdz 10.oktobrim: www.rallycross.lv

Papildu informācijai: www.333.lv, [email protected], T. 9555333

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
Latvija 17 EUR
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Estravel Latvia
,


Ventspils TIC
,


Grand Palace Hotel
,


1st-studio.com
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46244407sec.