Restorānu nedēļas laikā aicina neizmantot mobilos tālruņus

Rudens Rīgas restorānu nedēļas laikā, kas notiks no 10. līdz 16.oktobrim, astoņi tās dalībnieki iesaistījušies īpašā akcijā, aicinot apmeklētājus pusdienu un vakariņu laikā atteikties no mobilo tālruņu lietošanas. Tiem apmeklētājiem, kuri būs gatavi pieņemt šo izaicinājumu, restorāni būs sagādājuši pārsteigumu.


Katru gadu Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (RTAB), kas organizē Rīgas restorānu nedēļu, ierosina diskusiju par kādu ar restorānu kultūru aktuālu tēmu. Šoreiz LIVE RĪGA kopā ar restorāniem, kuri īpaši vēlas uzsvērt savstarpējo komunikāciju ēdienreižu laikā, piedāvās apmeklētājiem pieņemt izaicinājumu un atteikties no mobilo tālruņu lietošanas pusdienu un vakariņu laikā.


Akcijā iesaistījušies restorāni “KID*”, “Bestsellers”, “Entresol”, “Galerija Istaba”, “Kaļķu vārti”, “MUUSU”, “Tinto” un “Zvejnieka dēls”, kas par drosmīgo apņemšanos akcijas dalībniekiem pasniegs nelielu pārsteigumu.


“Mēs tik daudz laika pavadām izmantojot telefonu pieraduma pēc, ka nolēmām Restorānu nedēļas apmeklētājus pievērst vairāk uzmanības un nodoties nevis internetam un sociālajiem tīkliem, bet gan sarunām, šefpavāru sagatavotajiem ēdieniem un apkārt notiekošajam,” skaidro RTAB valdes priekšsēdētāja Vita Jermoloviča.


Jau ziņots, ka Rīgā nākamnedēļ norisināsies jau desmitā Rīgas restorānu nedēļa. Apmeklētājiem būs iespēja par 15 vai 20 eiro nobaudīt īpaši sagatavotus šefpavāru piedāvājumus, kas izceļ Latvijai raksturīgos un sezonālos produktus.


Dalībnieku saraksts un restorānu sagatavotie piedāvājumi ir apskatāmi Live Rīga portālā www.LiveRiga.com/RRN. Galdiņu ir iespējams rezervēt, zvanot uz katra restorāna norādīto tālruni.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Daugavkrasti
,


SIXT Latvija
,


Riga Islande Hotel
,


1st-studio.com
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43993592sec.