Jau 11. februārī Jaunmoku pili pieskandinās Itālijas noskaņas

Uz romantiski sirsnīgu vakaru – koncertu un balli – saulainās Itālijas noskaņās 11. februārī 18:00 Jaunmoku pilī aicina harizmātiskais itālis Roberto Meloni. Programmā “La Dolce Vita” (“Saldā dzīve”) skanēs Domeniko Modunjo „Volare”, Adriano Čelentano „Susanna”, Konsuelo Velaskesa „Besame mucho”, Boba Merila „Mambo Italiano”, dziesmas no paša Roberto repertuāra „Love is Tango”, „Questa Notte”, „Tā esi tu” un citi populāri un tautā iemīļoti skaņdarbi.

Pēc koncerta Roberto aicina uz  balli ar dažādām aktivitātēm līdz pusnaktij, lai kopā ar viesiem turpinātu vakaru  dzīvespriecīgā un nepiespiestā gaisotnē. Koncerts un balle Valentīndienas gaidās notiks Jaunmoku pils Kolonnu zālē pie galdiņiem, baudot mākslu pie glāzes vīna un mielojoties ar vieglām uzkodām, balles laikā hallē virs Kolonnu zāles viesi varēs piedalīties dažādās ar Visu Mīlētāju dienu saistītās aktivitātēs! Bez tam papildus ikvienam būs iespēja pasūtīt un  baudīt vakariņas, kuru gatavošanā gūta iedvesma Itālijas virtuves bagātīgajās garšas niansēs.

Roberto stāsta: „Kad dziedi, tu sūti kādu vēstījumu cilvēkiem, un ir svarīgi mūziku izlaist caur sevi, pašam izbaudīt emocijas, lai klausītāji uztvertu izpildījuma jēgu. Pat privātos vakaros vai bufetēs cilvēki klausās mani. Jā, viņi runā, dzer, vai pat kaut ko ēd, bet es ne tikai vienkārši stāvu ar mikrofonu – es staigāju pa zāli, veidoju kontaktu ar auditoriju un mēģinu iedziļināt viņus savā mākslā”. Baudīsim Roberto sniegumu un piedzīvosim šo vakaru kopā!

Klausītājiem ir iespēja izvēlēties vietas pie divvietīgiem, četrvietīgiem vai astoņvietīgiem galdiņiem, koncerta un balles biļetes cenā iekļauta glāze itāļu vīna un uzkodas, kā arī papildus aktivitātes. Vieta pie astoņvietīga galdiņa maksā 30 EUR, pie četrvietīga – 40 EUR, pie divvietīga – 50 EUR personai.

Biļetes pieejamas Biļešu Paradīzē, kā arī Jaunmoku pils kasē. Vairāk informācijas: www.jaunmokupils.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jaunmoku pils
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47103286sec.