Garajās brīvdienās Itālijas noskaņas Jaunmoku pilī koncertēs Roberto

Jau šajā nedēļas nogalē – 6. maijā 18:00 Jaunmoku pilī ar romantisku koncertprogrammu "La Dolce Vita" ("Saldā dzīve") viesosies šarmantais skatuves mākslinieks Roberto Meloni. Pusotras stundas garumā klausītāji baudīs ne vien skaistākās itāļu melodijas, bet arī pasaules hitus un paša Roberto mūziku.

Koncertā skanēs Domeniko Modunjo "Volare", Adriano Čelentano "Susanna", Konsuelo Velaskesa "Besame mucho", Boba Merila "Mambo Italiano", Roberto Meloni "Love is Tango", "Questa Notte", "Tā esi tu" un citi skaņdarbi.

Mūziķis, aktieris un pasākumu vadītājs Roberto Meloni no Sardīnijas 2001. gadā samainīja saulaino Tirēnu jūru pret vēso un miglaino Baltijas jūru, lai realizētu savu bērnības dienu sapni – kļūtu par populāru dziedātāju. Viņš bija plānojis Latvijā uzkavēties tikai vienu gadu, taču palika uz ilgiem 15 gadiem. Palika, lai kļūtu par gaidītu viesi dažādos pasākumos visā Latvijā.

Jautrais, interesantais, harizmātiskais Roberto Meloni ir divas reizes pārstāvējis Latviju starptautiskajā dziesmu konkursā "Eirovīzija", piedalījies mūzikas raidījumā "Balss" Lietuvā un tagad vērš skatu Krievijas šovbiznesa virzienā.

Šī gada pavasarī Roberto ar programmu "La Dolce Vita" uzstāsies arī Jaunmoku pilī, lai ar romantiskām un pavasarīgām dziesmām un labu noskaņojumu iepriecinātu ikvienu koncerta apmeklētāju.

Biļešu cena – 12 EUR. Biļetes pieejamas Biļešu Paradīzē, kā arī Jaunmoku pilī.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.11928201sec.