Preiļu pludmalē atklāta pludmales vasaras sezona

Saulainajā 13.maijā Preiļu pludmalē notika pludmales vasaras sezonas atklāšanas pasākumi. Diena sākās ar velo-foto orientēšanos Preiļu, Riebiņu un Vārkavas novadu jauniešiem "Ar ričuku uz Stokholmu", kura mērķis bija veicināt jauniešu iepazīšanos un draudzību, kopīgi sportojot, ceļojot pa saviem novadiem un priecājoties, kā arī sadarbību nākotnē.

Maršruts, ko izveidoja Preiļu un Riebiņu novada TIC, bija 25,5 km garš un veda cauri visiem iesaistītajiem novadiem. Komandām bija jāatrod dabā objekti, kas iepriekš bija nofotografēti maršrutā, un pēc iespējas ātrāk jāveic ceļš. Pasākuma galvenais sponsors Tallink uzvarētājiem - četriem aktīviem jauniešiem Santai Drongai, Renāram Valdonim, Līvai Luriņai un Martinam Martinovam piešķīra jūras ceļojumu uz karalisko Stokholmu ar aizraujošu atpūtas un izklaides programmu uz kuģa. Ceļojums nostiprinās jauniešu draudzību kopīgā, nu jau tālākā braucienā.

Kebabnīcas HASANS un Pludmales kafejnīcas "Pampūkas" dāvanu kartes ieguva Sanita Lauska un Niks Plots. Paldies aktīvajiem jauniešiem un ceram uz vēl lielāku jauniešu dalību nākamgad!  Pasākumu ar līdzdarbošanos organizēšanā un dažādām veicināšanas balvām atbalstīja arī Preiļu Bērnu un jauniešu sporta skola, Preiļu novada jauniešu centrs "Četri", Riebiņu novada multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Pakāpieni", Preiļu novada Kultūras centrs, Preiļu novada dome, Riebiņu novada dome, Vārkavas novada dome.

Dienas gaitā notika jauniešu strītbola turnīra 1.posms, kuru organizēja Preiļu BJSS basketbola treneris Jānis Pokšāns. Rezultāti vēl tiek apkopoti. Strītbola turnīri Preiļu pludmalē tiks organizēti katru mēnesi un noslēguma turnīrs notiks Preiļu novada svētku laikā no 18.-20.augustam.

Visu dienu Preiļu pludmalē darbojās kafejnīca "Pampūkas", kuru ēdienkartē šosezon arī ir garšīgi jaunumi, kā arī piepūšamā ūdensbumba un citas piepūšamās atrakcijas. Jaunieši spēlēja pludmales volejbolu un futbolu, brauca ar laivu un katamarānu, kas visas vasaras garumā tiek piedāvāti bez maksas.

Vakarā pludmales ballīšu sezonu atklāja dīdžeji Mr.Happy un Ribeiro no Preiļiem un dīdžeji Bloody Groove un Jack’D Upp no Vārkavas novada.

Preiļu pludmale ir vieta, kur atpūsties ir iemīļojuši ne vien vietējie iedzīvotāji, bet arī pilsētas viesi. Šis pasākums pulcēja ļoti daudz dažāda vecuma cilvēkus, kas vai nu paši piedalījās Preiļu, Riebiņu un Vārkavas novada jauniešu sadraudzības dienas aktivitātēs vai tāpat izbaudīja saulaino sestdienu pilsētā. Sekojiet līdzi informācijai, jo Preiļu pludmalē jau pavisam drīz atkal notiks tik pat interesanti un saulaini pasākumi!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14470005sec.