Kuldīga sestdien aicina uz 10. velofestivālu

Jau šo sestdien, 27. maijā, Kuldīgā desmito gadu tiksies visi velo entuziasti un aktīvā dzīvesveida piekritēji, lai piedalītos lielākajā nekomerciālajā riteņbraukšanas pasākumā Latvijā – Kuldīgas velofestivālā. Atzīmējot savu jubilejas gadu, pasākuma organizatori būs parūpējušies par īpaši bagātu pasākuma programmu, interesantām un atraktīvām maršruta pieturām un plašu balvu klāstu.

Dienas braucienā būs pieejami trīs maršruti: 14, 24 un 42 kilometru garumā. Maršruti vedīs gar Ventas ieleju, cauri šaurām meža taciņām, gar Padures muižu un klēti, gar Nabes ezeru un atpakaļ gar Keramiku. Braucienu dalībniekiem būs iespēja apstāties speciāli veidotās pieturās, lai izpildītu dažādus uzdevumus, veldzētu slāpes, baudītu dabu un labu kompāniju. Ikvienam dalībniekam, kurš izvēlēsies kādu no trīs garuma maršrutiem un veiks atzīmes organizatoru izveidotajās pieturas vietās, būs iespēja piedalīties loterijā un iegūt kādu no diviem jauniem velosipēdiem, kā arī citas balvas no pasākuma organizatoriem un atbalstītājiem.

Arī par pašiem mazākajiem velofestivāla dalībniekiem būs padomāts – pilsētas estrādē būs pieejamas dažādas radošās darbnīcas un atrakcijas, kā arī mazie velobraucēji varēs piedalīties 5. DIP-DAP čempionātā.

Notiks arī tradicionālais nakts brauciens, kura noslēgums norisināsies Pilsētas dārzā ar dienas brauciena videoreportāžu, spožāko brauciena dalībnieku parādi un apbalvošanu, kā arī dažādiem konkursiem. Noslēgumā dalībnieki tiks cienāti ar karstu zupu, priecēti ari uguns šovu un grupas "Dzelzs Vilks" koncertu.

Tie, kuri nav paguvuši reģistrēties gan dienas, gan nakts braucienam elektroniski, varēs piereģistrēties pasākumam tā norises vietā.

Par pasākumu:

Kuldīgas velofestivāls tiek veidots kā relaksācijas brauciens 3 dažādu garumu dienas brauciena distancēs un 1 nakts brauciena distancē bez sacīkšu elementiem un bez dalības maksas. Pasākuma mērķis ir veicināt veselīgu dzīves veidu, aktualizēt kustību svarīgumu iedzīvotāju vidū, kā arī pievērst uzmanību apkārtējās vides kvalitātei un popularizēt aktīvo atpūtu caur riteņbraukšanu Kuldīgas novadā, uzsverot to, kā drošu, videi draudzīgu un ekonomisku pārvietošanās veidu.

Pasākumu organizē Kuldīgas aktīvās atpūtas centrs sadarbībā ar Kuldīgas novada pašvaldību, Nīderlandes vēstniecību Latvijā, Eiropas Komisijas biroju Latvijā, SIA "Velokurjers", Kuldīgas novada sporta skolu, LIAA tūrisma departamentu u.c.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.21461606sec.