Šovasar tiks pilnveidota Grīvas aktīvās atpūtas parka trase Līvānos

Biedrības "Veloklubs Līvāni" īstenotā projekta "Daudzfunkcionālās trases funkcionalitātes pilnveidošana Grīvas mežā" ietvaros Grīvas aktīvās atpūtas parkā šovasar tiks uzbūvēti divi koka konstrukcijas tilti un veikti citi teritorijas labiekārtošanas darbi. Projekta rezultātā Līvānu novada iedzīvotājiem un viesiem tiks vairotas brīvā laika pavadīšanas un sportisko aktivitāšu iespējas un radīta pievilcīga vide aktīva dzīvesveida piekritējiem.

Projekta ietvaros tiks veikti šādi darbi, kas būtiski uzlabos trases funkcionalitāti un dažādos tās izmantošanas iespējas trases apmeklētājiem:

1.    Vietā, kur trases  distance krustojas, tiks uzbūvēts koka konstrukcijas tilts- tunelis (ļaujot šo punktu šķērsot 2 līmeņos), kas apmeklētājiem ļaus veikt trases distanci droši – izslēdzot sadursmes iespējas sacensību laikā.  

2.    Tiks uzbūvēts koka konstrukcijas tilts pāri gravai, kas ir trases distances ceļā. Tas sniegs iespēju trases apmeklētājiem piedāvāt 2 maršrutus – interesantāku, bet sarežģītāku distanci pāri šim tiltam vai vieglāku maršrutu, apejot tiltu.

3.    Tiks uzbūvētas divas caurtekas pāri gravai, kas ir trases distances ceļā. Tādējādi tiks radīta iespēja trasē veikt īsāku un vieglāku distanci (kas īpaši piemērota būs bērniem un senioriem), kā arī tiks nodrošināta ūdens novadīšana no trases.

4.    Tāpat trasē tiks uzstādītas ceļazīmes tajās vietās, kur trases distance krustojas ar koplietošanas ceļiem.

Projekta realizācija sekmēs Grīvas meža, kā dabas objekta sakārtošanu. Turklāt trases izmantošana, tāpat kā līdz šim, būs pieejama bez maksas. Īstenojot projektu, trase kļūs par vienu no interesantākajām un labākajām šāda tipa daudzfunkcionālajām trasē Latvijā.

Projekts "Daudzfunkcionālās trases funkcionalitātes pilnveidošana Grīvas mežā" tiek realizēts Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.–2020.gadam  apakšpasākuma 19.2. „Darbības īstenošana saskaņā ar sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju" aktivitātes 19.2.2. „Vietas potenciāla attīstības iniciatīvas" rīcības "Atbalsts kultūras, sporta, atpūtas un saturīga brīvā laika pakalpojumu attīstībai un lauku dzīves telpas pievilcības saglabāšanai" ietvaros. Kopējās projekta izmaksas ir 48914,42 EUR, no kuriem publiskais finansējums 36382,63 EUR, pašvaldības līdzfinansējums - 4042,51 EUR bet pārējo summu segs biedrība no savas un savu atbalstītāju līdzdalības. Projektā paredzētos būvdarbus veiks SIA "Līvānu Meliorators", bet būvuzraudzību - sertificēts būvuzraugs Uldis Bērziņš. Plānotais projekta realizācijas termiņš ir 2017.gada 30.septembris.

Sekot aktuālajai informācijai par Grīvas aktīvās atpūtas parku iespējams: www.facebook.com/Grivastrase/


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.92689085sec.