Tiks svinēti 19. Sabiles Vīna svētki

Šogad jau deviņpadsmito reizi no 26. – 30. jūlijam piecu dienu garumā Kurzemes mazpilsētā Sabilē tiks svinēti krāšņie un pasākumiem bagātie Sabiles Vīna svētki, kurus katru gadu kuplina arvien lielāks apmeklētāju skaits.

Arī šogad programma būs raibu raiba. Svētki sāksies jau trešdienā ar "Muzikālu pikniku Pilskalnā" kopā ar operdziedātāju Evitu Zālīti un mūziķi Ilzi Grunti.

Ceturtdiena būs veltīta kolhoznieku tēmai ar ""Jaunā" veikala atklāšanu Kolhozciemā", atklāšanas gājienu "Uz gada pārskata balli!", deju šovu "Dejo ar slaucēju, kombainieri, mehāniķi…", un, protams, pēc tam ikviens varēs izlustēties zaļumballē kolhoznieku gaumē kopā ar Māri Blāzi no grupas "Jūrkant".

Piektdienas pēcpusdienā uz tikšanos aicinās aktrise un astroloģe Akvelīna Līvmane, bet vakarā uz muzikālu pasākumu uz "Sabiles Sidra Ābolu rampas skatuves" aicinās grupa "Lādezers" un "No Boundaries", kā arī videodiskotēka Sabiles kultūras nama pagalmā.

Notikumiem visbagātākā un aizraujošākā diena būs sestdiena, kura piedāvās gan jau ierastus pasākumus, gan Sabilei pavisam jaunas izdarības. Ikviens varēs iegādāties sev ko gardu vai varbūt sen meklētu amatnieku, mājražotāju un vīndaru tirgū. Būs svētku atklāšanas gājiens, dejas "Dancotavā", garīgās mūzikas koncerts Sabiles ev. lut. baznīcā, "Zelta izpūtējs" ar mocīšiem, šperriņiem utt. no sabilnieku garāžām, "Iepazīšanās vārtrūme", atpūtas iela „Ne viss ir zelts, kas mutē spīd…", "Trauku balle" kopā ar leģendāro sabilnieku DJ Visvaldi, veiklības brauciens "Zelta airis – laivā Vairis", sadziedāšanās, kumēdiņu būdas "Zem vītoliem", "POP UP" restorāns Vīna kalnā, "Gliemežotava", "Putotava", DJ Ufo, "Aarzemnieki akustiski", reperis ansis, flamenko mūzika, grupa "Half past five", bezstila modes skate, "Taboras romance un draugi", vīna degustācijas un vēl un vēl…

Sestdienas vakaru noslēgs teatralizētais gājiens "Skurbums pāriet, dullums nē!" par tēmu "Pūt un palaid savu dziesmu!", pieaugušo popiela "Vīna dullums", buto dejotājas, "Zelta Ugunsriteņi" un svētku balle kopā ar grupu "Tequila Band" un DJ Ufo. Savukārt svētdien ikviens varēs piedalīties svētku noslēguma piknikā "Cepto desiņu saiets".

Svētku apmeklētājiem un tiem, kuri brauks cauri pilsētai šajās dienās jāņem vērā, ka būs satiksmes ierobežojumi, galvenokārt, teatralizētā gājiena laikā, kad ceļš satiksmei uz laiku tiks slēgts.

Sabiles Vīna svētku laikā no 26. līdz 30. jūlijam Sabiles "Ēģiptē" svētku apmeklētājiem būs iespēja bez maksas pārnakšņot savās teltīs. Teltis atļauts celt sākot no Skolas ielas uz "Ēģiptes" teritorijas pusi.

Sabiles Vīna svētki Tev sniegs prieku, pozitīvas emocijas, humora devu un idejas vasaras turpinājumam! Tiekamies Sabiles Vīna svētkos – pilsētā ar odziņu!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.26762891sec.