Populāri mūziķi aicina uz koncertu Jaunpils parka estrādē

6.augustā plkst.18 Jaunpils parka estrādē notiks koncerts "Satikšanās mūzikā".  Tie būs muzikāli svētki, kas vienos visus, jo koncertā piedalīsies gan daudzi talantīgi Latvijas jaunie izpildītāji, gan populāri Latvijas mūziķi.

Satikšanās gaidāma koncertprogrammā, kurā skanēs populāras latviešu komponistu dziesmas, bet goda vietā tiks celta komponista Imanta Kalniņa mūzika. Koncertā populāras un visiem zināmas dziesmas atskaņos vairāk nekā 50 jaunie Latvijas talanti, ar kuriem kopā jaunizveidoto koncertprogrammu izdziedās Olga Rajecka un grupa "Eolika", dziedātāja Ieva Sutugova, grupa "Turaidas roze" un dziedātājs Uģis Roze, kā arī citi īpašie viesi.  Koncertā pavadījumu nodrošinās mūziķu grupa un pianists Jānis Miltiņš.

Kā uzsver koncerta rīkotāji, šī īpašā koncertprogramma izskanēs tikai vienu reizi un tikai Jaunpilī. Pateicoties daudzveidīgajam mākslinieku sastāvam, koncerts būs interesants ikvienam Jaunpils iedzīvotājam un viesim.

"Esmu priecīga, ka šī satikšanās mūzikā notiek tieši Jaunpilī. Jau nedēļu pirms koncerta dzīvosim Jaunpils pilī un gatavosim šo koncertprogrammu. Jau tagad zinu, ka tā būs īpaša, tāpēc aicinu to apmeklēt kopā ar ģimeni un draugiem, lai izbaudītu jauko atmosfēru, lai visi kopā skaistā svētdienas vakarā varētu satikties mūzikā. Tāpēc aicinām jūs būt kopā ar mums, lai izdotos varena sadziedāšanās, no sirds, gluži kā mazajos Dziesmu svētkos! aicina koncerta mākslinieciskā vadītāja Olga Rajecka.

Koncerta horeogrāfe: Liene Grava. Vokālie konsultanti: Madara Celma un Ieva Sutugova.  

Biļetes uz koncertu pieejamas Jaunpils pilī. Līdz 20.jūlijam biļešu cenas 5 EUR, vēlāk – 7 EUR , pasākuma dienā – 10 EUR. Aicinām biļetes iegādāties laikus!

Bērniem līdz 6.g.v. ieeja bez maksas.

Lietus gadījumā pasākums notiks Jaunpils pils lielajā zālē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.49343181sec.