Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 01.12.2017 - 03.12.2017

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir apkopojusi informāciju par interesantākajiem pasākumiem un notikumiem Latvijā.

Pilns Travelnews.lv notikumu kalendārs ir pieejams šeit.

1.
Decembris

PIEKTDIENA

VALMIERA

1.12.2017

Valmierā aicina uz Ziemassvētku egles iedegšanas svētkiem

1.decembrī plkst.18.00 valmierieši un pilsētas viesi aicināti apmeklēt lielās Ziemassvētku egles iedegšanas svētkus Valmieras centrā. Pasākumā ar muzikāliem un kustīgiem sveicieniem viesosies jautrie Troļļi un Rūķu meitene no radošās aģentūras „Pasaku nams”.

OGRE

1.12.2017

Ogres muzejā būs skatāma Ilzes Patmalnieces personālizstāde

Piektdien, 1. decembrī, plkst. 19.00 Ogres muzejā tiks atklāta mākslinieces un dizaineres, ogrēnietes Ilzes Patmalnieces pirmā personālizstāde „...no zīmuļa līdz tērpam”. Tajā varēs skatīt modes mākslinieces darinātās kāzu kleitas un citus tērpus, kuriem par iedvesmu ir kalpojuši īpaši notikumi.


RĪGA

1.12.2017


No 1.decembra Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornī apskatāmas divas jaunas izstādes –Ausmas Spalviņas austo plecu lakatu izstāde un Līgas Mickēvičas austo mandalu izstāde.


LIEPĀJA

1.12.2017

1.decembrī pl. 19.00 koncertzālē "Lielais dzintars" Valsts Akadēmiskā kora “Latvija” (VAK “Latvija”) 75 gadu un komponista Ērika Ešenvalda 40 gadu jubilejas koncerts kopā ar Liepājas Simfonisko orķestri.


2.
Decembris

SESTDIENA

JELGAVA

2.12.2017

Sestdien, 2.decembrī, plkst.12 Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornī notiks “Stikla eņģeļu radošā nodarbība”, kuras dalībnieki kausētā stikla tehnikā gatavos eņģeļus mākslinieces Ilzes Dūdiņas vadībā.

RĪGA

2.12.2017

Sestdien, 2.decembrī Vecrīgā, Doma laukumā jau 17. gadu sāk darboties Latvijas lielākais Ziemassvētku tirdziņš. Savus izstrādājumus tirdziņā piedāvā Latvijas amatnieki, dizaineri, ražotāji, kā arī zemnieku saimniecības – kopā vairāk nekā 100 tirgotāji. Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņš ar plašu kultūras programmu būs atvērts līdz 7. janvārim.

VALMIERA

2.12.2017

2. decembrī plkst.17.00 bigbends “Valmieras puikas” ielūdz uz 25 gadu jubilejas koncertu “Kā Dieva ausī”. Koncertā Valmieras Kultūras centrā piedalīsies arī bigbenda “Valmieras puikas” draugu kolektīvi – bigbends “Sigulda” (vadītājs Pēteris Goldbergs) un "Piirilinna Bigband" no Valgas (Igaunija).

RĪGA

2.12.2017

Sestdien, 2.decembrī, Rīgas domes telpās notiks Rīgas Starptautiskā sieviešu kluba un 29 ārvalstu vēstniecību organizētais tradicionālais Ziemassvētku tirdziņš.

3.
Decembris

SVĒTDIENA

JAUNMOKU PILS

3.12.2017

Laikā, kad daba vēl pošas, lai ietērptos ziemas rotā, bet sajūtās jau mostas Ziemassvētku noskaņa, Jaunmoku pils aicina uz radošajām darbnīcām – četrās svētdienās no dabā atrodamiem materiāliem taps vainagi, mājas un eglīšu rotājumi, kā arī gaismeklīši.


RĪGA

Tuvojoties gada nogalei un Ziemassvētkiem, Austras biedrība aicina uz Adventa mūzikas svētkiem – latviešu dziesminieku koncertiem Rīgas baznīcās. Svētki norisināsies jau sesto reizi, ik gadu pateicoties plašam klausītāju lokam.

°



UNGURMUIŽA


Kā katru gadu, Adventes svētdienās Ungurmuiža gaidīs lielus un mazus viesus brokastīs, darbnīcās un ziemas priekos!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.66124892sec.