Ar papildkoncertiem atgriežas koncertuzvedums «Dod, Dieviņi»

Piedzīvojis skatītāju mīlestību un spožas profesionāļu atsauksmes, uz Latvijas koncertu skatuvēm papildkoncertos atgriežas etniski stilizētais koncertuzvedums “Dod, Dieviņi”.  Pirmā atkalsatikšanās notiks jau 28. februārī Rīgā, Dailes teātrī.

Par to, kādēļ izsludināti papildkoncerti, stāsta “Producentu grupas 7” producents Aigars Dinsbergs:  “Pēc rudens koncertiem pie manis bieži nāca skatītāji un teica, ka vēlas atvest uz šo koncertu arī savus draugus, radus un bēdājās, ka koncerttūre tuvojas beigām. Tagad varam viņus iepriecināt.”

Ir izmaiņas dalībnieku sastāvā  - Valtera Frīdenberga vietā, kurš šobrīd visus spēkus velta izveseļošanās procesam, uz skatuves redzēsim mūziķi Lauri Valteru. Lauris jau piedalās mēģinājumu procesā un ir apmierināts par dalību projektā: “Šī ir Latvijas simtgades cienīga programma, kas liek katram cilvēkam mazliet apstāties un padomāt par dzīves īstajām vērtībām”, saka Lauris Valters. Savukārt Valters Frīdenbergs kolēģim novēl „ļauties tam emocionālajam saviļņojumam ko rudenī  izjuta ikkatrs  Dod, Dieviņi dalībnieks.”

Koncerta muzikālais producents ir komponists Kristaps Krievkalns, kura meistarīgi veidotās aranžijas un neierastos balsu salikumus gan latviešu tautas dziesmām, gan Imanta Kalniņa, Jāņa Lūsēna, Zigmara Liepiņa, Raimonda Paula, Mārtiņa Brauna, Raimonda Tigula un citu komponistu skaistajām melodijām izdzīvo Antra Stafecka, Dainis Skutelis, Anmary, Uģis Roze, Kristīne Kārkle (balss, vijole), Kristaps Krievkalns (taustiņi), Edgars Kārklis (dūdas, stabule, akordeons), Ilze Grunte (ģitāra), Armands Treilihs (bass), Miķelis Vīte (sitamie instrumenti) un dejotāji Egija Abaroviča, Reinis Rešetins, Liene Grava un Ģirts Bisenieks.

Koncerta veidotāji uzskata, ka šis ir viens no emocionālākajiem un tehniski sarežģītākajiem projektiem kompānijas vēsturē. Ar dziesmas, dejas, maģisko spēka vārdu klātbūtni, video un gaismu partitūrām, īpašu skatuves scenogrāfiju un apģērbu zīmola MAYRA speciāli gatavotiem tērpiem koncertuzvedums veidots kā cilvēka dzīves ritējums laika griežos, akcentējot savas zemes, tautas mīlestību un Dieva klātbūtni it visā.

Koncertam 28. februārī Rīgā,  Dailes teātrī, sekos koncerti - Vidzemes koncertzālē Cēsis (5.04), Aizkraukles kultūras namā (21.04) un Jelgavas kultūras namā (1.05). Biļetes nopērkamas „Biļešu Paradīze” tirdzniecības vietās.

Iepriekšējos gados šī cikla ietvaros klausītājus sasniedza programmas "Mana dziesma Latvijai", "Latviešu kino un teātra zelta dziesmas", "Brīvās Latvijas dziesmas", "Manas tautas dziesmas",”Manai Dzimtenei”, „Es savai Tēvzemei” un „Manas Tautas Likteņdziesmas”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.38773608sec.