Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 26.01.2018 - 28.01.2018

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir apkopojusi informāciju par interesantākajiem pasākumiem un notikumiem Latvijā.

Pilns Travelnews.lv notikumu kalendārs ir pieejams šeit.

26.
Janvāris

PIEKTDIENA


TARTU

līdz 15.04.2018


Šoziem Tartu pārtop par olimpisko pilsētu!  Zinātnes centra AHHAA apmeklētāji varēs iepazīties ar saviem mīļākajiem sporta veidiem - no 1. decembra būs apskatāma izstāde visai ģimenei "Ahhaa, ziemas sports!" Izstādē būs apskatāmi un izmēģināmi dažādi sporta veidi, no kuriem vairākums redzēts tikai televīzijas ekrānos.  


RĪGA

Latvijas galvaspilsēta Rīga iekļuvusi 20 Eiropas pilsētu sarakstā, kas nominētas sacensībai par prestižo Eiropas labākā tūrisma galamērķa jeb “European Best Destination” titulu 2018.gadā. #voteforriga

27.
Janvāris

SESTDIENA



UNGURMUIŽA

27.01.2018

Jaunais gads ir sagaidīts, un jaunais apņemšanās saraksts arī droši vien jau gatavs. Taču, ir tādas apņemšanās, kuras ir nevis jāsāk, bet gan jāturpina. Ko tas nozīmē? Tas nozīmē, ka ir pienācis laiks turpināt mūsu pagājušā gadā iesākto tradīciju - Ķert sajūtas Ungurmuižā!

LUBĀNA EZERS

27.01.2018

27. janvārī, sestdienā, aicinām ikvienu ziemas mīļotāju pievienoties pasākumā „Lubāna ziemas notikums 2018”. Izbaudīsim visi kopā ziemas priekus – slēpojot Lubāna līdzenuma nelīdzenumā, kamēr bērni un citi dalībnieki varēs izmēģināt Olimpisko spēļu cienīgas disciplīnas uz ledus. Pēc sporta aktivitātēm baudīsim gardu zupu uz ugunskura, tie, kuri garā un miesā stipri varēs izbaudīt āliņģa priekus, lai pēc tam izkarsētos mobilajā pirtiņā.

SIGULDA

27.01.2018

27.janvārī Livonijas ordeņa Siguldas pilī otro gadu pēc kārtas norisināsies pasākums gardēžiem „Ziemas garšu svinēšana”. Pasākuma laikā no plkst.12.00 līdz 16.00 apmeklētāji būs aicināti ļauties gastronomiskam piedzīvojumam un izbaudīt astoņu labāko Rīgas–Gaujas reģiona restorānu šefpavāru ēdienus, kas gatavoti brīvā dabā uz dzīvās uguns.

LIEPĀJA

27.01.2018

Sestdien, 27. janvārī pl. 18.00 Liepājas Simfoniskais orķestris (LSO) koncertzālē "Lielais dzintars" aicina uz apjomīgu un emocionālu latviešu komponista Andra Dzenīša pirmatskaņojumu, kuram līdzās izskanēs 20. gadsimta klasiķu darbi. Pirms tam, pl. 17.00 klausītāji tiek aicināti uz sarunu par koncertā atskaņoto mūziku, ko vadīs jaunais muzikologs Dāvis Eņģelis.

21.
Janvāris

SVĒTDIENA

DAUGAVPILS

līdz 15.02.2018

Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs Latvijas simtgades svinību ietvaros aicina pilsētas un novada iedzīvotājus kopīgi veidot Latvijas simtgadei veltītu izstādi „Brīvības stāsti: Latvijas vēsture – ģimenes vēsture” un lūdz līdz 15.februārim atnest uz muzeju interesantas vēstures liecības, tādējādi iekļaujot savas ģimenes stāstu valsts brīvības stāstā.

RĒZEKNE

līdz 22.02.2018

Latgales vēstniecības GORS Mākslas galerijā no 9. janvāra būs skatāma Kazahstānā dzimušās un Itālijā skolojošās mākslinieces Tajas Bellas (Taya Bell) pirmā personālizstāde Latvijā. 13. janvārī 16.30 aicinām uz tikšanos ar mākslinieci, kurā Taja interesentus vedīs izstādes gleznu stāstos.

ALŪKSNE

līdz l.03.2018

Aizvadītajā svētdienā Alūksnes Kultūras centrā prezentēts Alūksnes īpašais kokteilis - ziemas siltais dzēriens, kas tapis sadarbībā ar visā pasaulē pazīstamo latviešu bārmeni Ingusu Reizenbergu. Īpašā Alūksnes kokteiļa prezentācija norisinājās pirms notiekošā Maestro Raimonda Paula un Latvijas Radio bigbenda koncerta. Vakara māksliniekiem, kopā ar alūksniešiem, bija ekskluzīva iespēja sildošo dzērienu nobaudīt vieniem no pirmajiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.187675sec.