Grobiņā notiks veselīgs velo brauciens pa novadu

2018. gada 12. maijā Grobiņā notiks velobrauciens “Esi aktīvs un vesels”, kurā laipni aicināts piedalīties ikviens Grobiņas novada iedzīvotājs, kā arī citi interesenti.

Dosimies kopējā 25km garā velobraucienā pa Grobiņas novadu. Velo brauciena maršruts Grobiņas pilsēta – Grobiņas pagasts – Gaviezes pagasts un apmeklēsim dažādus pietur punktus, kuros izzināsim par netradicionālām sporta un atpūtas iespējām Grobiņas novadā.

Viesosimies “Lavandervillā” kur varēs uzzināt par veselīgu uzturu un kā sagatavot pusdienu kārbu dodoties velobraucienā vai aktīvā atpūtā dabā.

Ik viens dalībnieks varēs nobaudīt veselīgu ēdienreizi lai doties tālāk velobrauciena maršrutā.

Tūrisma klubā “Oga” kur būs iespēja izzināt atpūtas un ūdenssporta iespējas Grobiņas novada upēs un ezeros. Speciālisti pastāstīs par laivu veidiem, ekipējumu kā pareizi sagatavoties laivu braucienam.

Gaviezē velobrauciena dalībniekus sagaidīs Lejaskurzemes tūrisma un orientēšanas klubs DR-krasts pārstāvji, kas iepazīstinās dalībniekus ar orientēšanas sporta veidu un Rogaininga sacensību pamatprincipiem.

Grobiņas moto triāla parkā “Viking trial” sportisti velobrauciena dalībniekus iepazīstinās ar moto triāla sporta veidu, sacensību pieredzi un treniņu specifikāciju, noslēgumā dalībniekiem būs iespēja vērot paraugdemonstrējumus.

Velobrauciens noslēgsies pie Grobiņas novada vasaras tūrisma informācijas centra “ICafe”, kur velobrauciena dalībnieki varēs mieloties ar velo zupu, baudīt vakara akustisko koncertu.

Kā arī būs iespēja ikvienam interesentam iepazīties ar atpūtas laivu operatorā “Krastiņu laivas” piedāvājumu un doties izmēģinājumā braucienā pa Ālandes upi.

Reģistrācija velobraucienam “Esi aktīvs un vesels” no 10:00.

Velobrauciena starts 11:00 no Grobiņas novada vasaras tūrisma informācijas centra “ICafe”. Brauciens ilgs aptuveni 5h.

Dalība pasākumā: bezmaksas

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 27.04.2024 Dzīvas mūzikas vakars restorānā PLAZA Park Hotel Latgola
Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 29.04.2024 ️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12957501sec.