Mēnesis līdz vienīgajam nakts pusmaratonam Latvijā

Pēc 4 nedēļām, 14. jūlijā Jelgavā jau piekto reizi notiks populārā skriešanas seriāla Bigbank Skrien Latvija piektais posms Jelgavā. To īpašu padara starts, kas tiek dots vēlu vakarā, tādējādi ikvienam ļaujot piedzīvot neaizmirstamas emocijas, ko sniedz skrējiens vasaras naktī.

Distances

Kustību prieku Zemgales sirdī varēs baudīt kā mazie, tā arī lielie sportisti. Notiks Mazuļu rāpošanas sacensības, Bērnu skrējieni, kā arī piecu, desmit un pusmaratona distanču skrējieni. Jaunāko dalībnieku starti  būs pēcpusdienā, taču pārējie skrējieni dalībniekus uz starta pulcēs vēlākā diennakts stundā – ap pulksten 21:30. Garāko, divdesmit vienu kilometru garo skrējienu veidos divi apļi, desmit – attiecīgi viens. Savukārt īpaši patriotiskas izjūtas varēs gūt piedaloties apmēram 2 kilometru garajā svētku skrējienā Mans skrējiens Latvijai.

Reģistrācija

Pieteikties kādai no sacensību distancēm iespējams, reģistrējoties pasākuma oficiālajā mājaslapā www.bigbankskrienlatvija.lv vai jebkurā Sportland veikalā visā Latvijā. Izdevīgāka pieteikšanās skrējienam ir līdz 3. jūlijam. To par paaugstinātu maksu varēs izdarīt arī pēc šīs datuma, kā arī pasākuma norises dienā, sacensību centrā. Starta dokumentus būs iespējams saņemt pāris dienas pirms pasākuma notiekošajā EXPO, kā arī 14. jūlijā reģistrācijas teltī.

Sacensību centrs

Tas, kā jau ierasts atradīsies pilsētas vienā no lielākajiem lepnumiem – Pasta salā. Šeit visas dienas garumā notiks dažādas aktivitātes bērniem, atbalstītāju organizēti konkursi un izaicinājumi un pēc Bērnu skrējiena – tradicionālā putu ballīte. Uz Pasta salas skatuves no pēcusdienas līdz pat pusnaktij  ar muzikāliem priekšnesumiem enerģisku atmosfēru radīs dīdžeji un mūziķi.

Skrējiena trase – tūrisma ceļvedis katram

Saglabājot labas tradīcijas, organizatori šogad piedāvās izskriet ierasto maršutu pa pilsētu. Tādējādi ilggadējiem dalībniekiem būs iespēja apskatīt, kā pilsēta augusi un attīstījusies gadu laikā, bet tie, kas skrējienu Jelgavā baudīs pirmo reizi – piedzīvos iespējams labāko ekskursiju, kādu var iedomāties. Trases maršuts ved garām teju visām ievērojamākajām vietām un kultūras objektiem un ļauj iepazīt Jelgavas vēsturisko mantojumu, kā arī paver skatu uz pavisam jauno un nesen radīto.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.2588439sec.