Mudina neaizmirst par notiekošo tūrisma akciju “Apceļo Vidzemes šosejas pieturas”

Otro gadu tiek organizēta tūrisma akcija “Apceļo Vidzemes šosejas pieturas”, kas pagājušajā tūrisma sezonā ieguva lielu piekrišanu. 2017. gadā akcijā piedalījās vairāk kā 160 fotogrāfijas. Tūrisma akcija tapusi, sadarbojoties četru novadu pašvaldībām. Ar tās palīdzību iecerēts popularizēt pašvaldību sadarbības projekta "Vidzemes šosejas pieturas" teritorijas un to apskates objektus.

Tūrisma akcijas mērķis ir ieinteresēt Latvijas apceļotājus apmeklēt četru novadu – Raunas, Smiltenes, Apes un Alūksnes – teritoriju jaunākos, mazāk zināmos, kā arī jau pazīstamos tūrisma objektus. Šogad akcijā no katras pašvaldības tiek izceltas trīs apskates vietas. Raunas novadā  - Tanīsa kalns, Raunas Staburags un Brīvības piemineklis. Smiltenes novadā – Mēru muiža, atpūtas kompleks “Trīssaliņas” un Krāsainie velosipēdi Smiltenē. Apes novadā – Sikšņu slēgums, Gaujienas dabas taka un Logs uz Dižvītolu Vaidavas dabas takā. Alūksnes novadā – Kalncempju pagasta V.Ķirpja Ates muzejs, Skatu tornis un Alūksnes pilssalas promenāde.

Piedalīties akcijā var ikviens, kuram ir konts sociālajā tīklā facebook.com un ierīce ar ko uzņemt foto. Uzņemot fotogrāfiju pie kāda no akcijas objektiem, akcijas dalībniekiem tā ir jāievieto savā profilā un jāpievieno tēmturis #vidzemespieturas. Piedaloties akcijā galvenais atcerēties, lai konkrētais facebook.com profils vai ievietotā bilde ir publiski redzama visiem. Ar akcijas nolikumu var iepazīties visu projektā iesaistīto pašvaldību mājaslapās vai “Vidzemes šosejas pieturas” facebook.com kontā.

Pirmo trīs vietu ieguvēji ar skaistākajām bildēm saņems īpaša dizaina ceļojuma koferus. Papildus tiks noteiktas arī novadu simpātijas balvas.

''Vidzemes šosejas pieturas'' ir četru Latvijas pašvaldību – Raunas, Smiltenes, Apes un Alūksnes, sadarbības projekts, kas izveidots ar mērķi atklāt sabiedrībai šo novadu pievilcību, iespējas un piedāvājumus. Sadarbības projekts ļauj vienkopus izcelt katra novada skaistākās vietas un lietas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18449783sec.