Noskaidroti 7 visbiežāk Instagram ievietotie Latvijas tūrisma objekti [1]

Mūsdienās pietiek ar skaistu un iedvesmojošu bildi sociālajā interneta vietnē Instagram, lai sirds iedrebētos un alktu nokļūt vietā, kas iemūžināta un aprakstīta tik vilinoši, ka mudina to apmeklēt nekavējoties. Nav noslēpums, ka ceļotāji pastāvīgi dodas apmeklēt Instagram, lai "nomedītu" savu kārtējo galamērķi.

"Big 7 Travel" veicis izpēti un aptaujājis ceļotājus par Instagram ietekmi uz viņu lēmumiem. Tika noskaidrots, ka 67 % devušies ceļojumā tieši šī spēcīgā sociālā rīka ietekmē.

Populārākās un Instagram lietotāju iekārojamākās valstis TOP 3 ir Austrālija, Honkonga un Kanāda.

"Big 7 Travel" apkopojis arī 7 populārākās interneta vietnē Instagram iemūžinātās vietas Latvijā un Rīgā. Apkopojumā teikts, ka ceļotāji mūsu galvaspilsētā visbiežāk ierodas pavadīt nedēļas nogales un retoriski jautāts – vai maz ir iespējams neiemīlēties šajā šarmantajā un vēsturiskajā pilsētā ar interesanto kultūru.

TOP 7 populārākie Latvijas objekti Instagram vietnē:

1. Skats no Sv. Pētera baznīcas. TOP veidotāji uzskata, ka nav labākas vietas, no kuras vērot Vecrīgas panorāmu.

2. "Black Magic" kokteiļu bārs. Šī vieta esot kā zinātnes laboratorijas un Harija Potera filmu krustojums, kurā iespējams baudīt brīnišķīgus dzērienus.

3. Melngalvju nams. Šī ir Vecrīgas ikona ar pamatīgu vēstures stāstu kopš 14. gadsimta.

4. Latvijas Dzelzceļa muzejs. Šī vieta nepulcē lielas tūristu masas, bet ir fantastiska vieta, kur iespējams apskatīt unikālus attēlus un Dzelzceļa muzeja krājuma raksturīgāko kolekciju - lokomotīves, vagonus un citu sliežu ceļu tehniku.

5. Latvijas Nacionālais teātris. Tiem, kas nerunā latviešu valodā, visticamāk nav skaidrs, kas tiek izspēlēts izrādes laikā, tomēr Latvija ir valsts, kas lepojas ar savu bagāto kultūru un tās teātri. Tādēļ ir vērts investēt savus līdzekļus, lai kaut nedaudz ieskatītos tās kultūras bagātībā.

6. Trīs Brāļi Vecrīgā. Trīs brāļi ir vecākais Rīgas dzīvojamo namu komplekss, kas atrodas Mazajā Pils ielā. Nosaukums Trīs brāļi radies uz līdzības pamata ar Tallinas Trīs māsām - noliktavu grupu vecpilsētā.

7. "Skyline" bārs viesnīcā "Radisson Blu Hotel Latvija". Pēc pastaigas, kurā notverti visi seši iepriekš minētie objekti, pavisam noteikti jādodas nobaudīt dzēriens uz restorānu, no kura paveras brīnišķīgs skats uz Vecpilsētu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Andris 01/21/2019 11:39 Godīgi sakot, visai apšaubāmi rezultāti. Divi bāri un Dzelzceļa muzejs, kas "nepulcē lielas tūristu masas". Un kā tad ar ik minūti fočēto Brīvības pieminekli, vai Turaidas pili, vai Rundāles pili, kur tūristu netrūkst?

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.74257112sec.