Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Šī nedēļa rit patriotiskās noskaņās, tādēļ lielākoties teju visi pasākumi pirms Latvijas 101. Dzimšanas dienas svinībām ir par un ap svētku ieskandināšanu! Esi klātesošs svētku dalībnieks un iededzies par Latviju, lai arī kur Tu atrastos! Katra doma un vēlējums mūsu Tēvzemei ir no svara! Lai ikvienam izdodas uzburt skaistu svētku noskaņu!

Informācija ir sagatavota pēc Latvijas pilsētu un novadu pašvaldību, tūrisma informācijas centru sniegtas informācijas un uzņēmumu sniegtas informācijas. Travelnews.lv nenes atbildību par pasākuma organizāciju un norisi. Pasākumu laiki var tikt mainīti. Lūdzu, sekojiet līdzi informācijai. Ja Jūs plānojat doties uz kādu no pasākumiem, iesakām sazināties ar tūrisma informācijas centru un pārliecināties par pasākumu norises laiku un vietu.

Pilns Travelnews.lv notikumu kalendārs ir pieejams šeit.

1.Gaujas Nacionālajā parkā aicina uz pasākumu «Diži koki dižā valstī»

Ieskandinot valsts svētkus un lepojoties ar Latvijas dabas bagātībām, Dabas aizsardzības pārvalde sadarbībā ar Āraišu arheoloģisko parku 2019. gada 16. novembrī aicina uz izglītojošu un aizraujošu pasākumu "Diži koki dižā valstī". Āraišu arheoloģiskā parka Informācijas centrā no plkst. 12.00 varēs uzzināt vairāk par dižkokiem, piedalīties radošās aktivitātēs un iepazīt Latvijas dabas bagātības. Plašāka informācija par notikumu šeit.

2. Lielvārdes pusē notiks velostafete «101 km apkārt Jumpravai»

2019. gada 16. novembrī no plkst. 10.00 līdz 15.00 Jumpravas teritorijā norisināsies velo pasākums stafetes veidā "101 km apkārt Jumpravai". Plašāka informācija par notikumu šeit.

3. Tukuma pusē varēs baudīt Patriotisku garšas nedēļu

Jau ceturto gadu Tukumā un apkārtnē atzīmēs "Patriotisko garšas nedēļu", kuras laikā piedāvās ne tikai patriotisku svētku noskaņu vietējās kafejnīcās un restorānos, bet neiztrūkstoši ir arī latviešu tradicionālie ēdieni un vietējo produktu mūsdienu garšas baudījums. Šogad – Latvijas 101.dzimšanas dienas svinību laikā piedāvās izbaudīt patriotisku gaisotni un garšu piecos Tukuma un apkārtnes restorānos: Tukumā - mājas restorānā "Corner's", restorānā "Tuckum" un Tukuma Ledus halles kafejnīcā, kā arī ārpus Tukuma - Jaunmoku pils un  "Valguma pasaules" restorānos. Plašāka informācija par notikumu šeit.

4. Gaismas festivāls «Staro Rīga 2019» būs veltīts četrām dimensijām

No 2019. gada 15. līdz 18. novembrim jau divpadsmito reizi norisināsies starptautiskais gaismas festivāls "Staro Rīga". Šogad tā tēma būs 4D jeb gaismas mākslas četras dimensijas – laiks, telpa, cilvēks un gaisma, ko festivāla mākslinieki interpretējuši, katrs vadoties pēc savas radošās ieceres. Festivālā pārstāvētas ļoti dažādas gaismas mākslas formas no nosacīti ierastākiem objektiem līdz pat ģeneratīvajai mākslai. Pavisam šogad festivālā būs apskatāmi 35 gaismas mākslas objekti, kas sadalīti divās programmās. Festivāla pamatprogrammai objekti tika izvēlēti mākslinieku konkursa kārtībā, bet otru programmu veidojuši "Staro Rīga" sadarbības partneri, un tajā iekļauti 12 objekti. Plašāka informācija par notikumu šeit.

5. Latvijas galvaspilsētā norisināsies patriotiskais «Staro Rīga» skrējiens

2019. gada 17. novembrī rīdzinieki un pilsētas viesi varēs piedalīties emocijām bagātā, košā un patriotiskā piedzīvojumā - Staro Rīga skrējienā Kronvalda parkā. Valsts svētku noskaņās, kad galvaspilsēta mirdz visspožāk, ikviens aicināts izbaudīt īpašo gaisotni kādā no distancēm un radīt sev vēl nebijušām sajūtām piepildītu Latvijas neatkarības dienas priekšvakaru. Plašāka informācija par notikumu šeit.

6. Siguldā norisināsies Lego diena «Izzini Latviju!»

2019. gada 17. novembrī no plkst. 10.00 līdz 18.00 Siguldas Sporta centra zālē notiks Lego diena "Izzini Latviju!", kuras laikā ģimenes ar bērniem kopīgi aicinātas iesaistīties lielizmēra Lielvārdes jostas mozaīkas veidošanā, atzīmējot Latvijas dzimšanas dienu netradicionālā un aizraujošā veidā. Plašāka informācija par notikumu šeit.

7. Valsts svētku priekšvakarā Rīgā ieradīsies skaistākās Fit Modeles no visas pasaules

2019. gada 17. novembrī, Rīgā, Koncerta zālē Studio69 norisināsies divi nozīmīgākie fitnesa sporta pasākumi Latvijā - "IFBB Pasaules Fit Model čempionāts" un "IFBB Starptautiskais Latvijas kauss "Rīgas Pērle" 2019". Trešo gadu pēc kārtas, Latvijas galvaspilsētā Rīgā, norisināsies pasaules līmeņa sacensības Fit Model kategorijā. Pasaules čempionāts būs iespaidīgākais un krāšņākais rudens sezonas pasākums Latvijā. Pirmo reizi vēsturē uz skatuves redzēsim arī vīriešu fit model sporta disciplīnas pārstāvjus! Sacensībām ir pieteikušās spēcīgākie sportisti no 16 pasaules valstīm, kopumā pārstāvot 4 kontinentus, Eiropu, Āziju, Dienvidāfriku un Ameriku. Lielākā daļa dalībnieču ir titulētas Eiropas un pasaules čempiones, kā arī turnīrā redzēsim sportistes, kuras pirmo reizi piedalīsies tik augsta līmeņa sacensībās. Sportistes demonstrēs savus augumus peldkostīmos, kā arī tradicionāli notiks uznāciens vakarkleitās.  Latviju pārstāvēs 4 sportistes, tostarp titulētā Eiropas un Pasaules čempione Samanta Balode, kura aizstāvēs savu pērnā gada Pasaules čempiones titulu un cīnīsies par uzvaru 2019. gadā. Plašāka informācija par notikumu šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 23.03.2024 Atvērtā ekskursija Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām ikvienu interesentu doties aizraujošā ekskursijā pa Līgatni un iepazīt Līgatnes auduma-tūbas stāstu! | Skatīt vairāk
6 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 23.03.2024 VIKTORS LAPČENOKS | Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
23.martā pulksten 17:00 esi gaidīts Šlokenbekas muižas krodziņā, kur brīnišķīgu koncertu sniegs latviešu estrādes leģendārais dziedātājs | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54872704sec.