Tērvetē pirmo reizi svinēs gaismas un rūķu pilsētas Čiekures svētkus

Pirmo reizi Latvijas valsts mežu dabas parkā Tērvetē līdz šim nebijis pasākums Ziemassvētku laikā – svinēs gaismas un rūķu pilsētas Čiekures svētkus!

2019. gada 25. decembrī, LVM dabas parkā Tērvetē krēslas stundās iedegs gaismiņas rūķu pilsētā Čiekurē. Dienās, kad tumsas un gaismas stundas mijas ar mērenu, tik tikko jaušamu krēslas robežu, LVM dabas parka Tērvetē Rūķu saime aicina svinēt Gaismu!

Rūķīšu mežā no plkst. 15.00 līdz 18.00 iedegsies svētku ugunis. Rūķus sētas darbīgā rūķu saime aicinās darboties un kopīgi iedegt uguns apli, tādēļ gan liels, gan mazs aicināti ņemt līdzi savu sveci.

Rūķu pilsētā Čiekurē meža draugus pārsteigs līdz šim neredzēti dabas parka viesi! Būs iespēja satikt pasaku gaismas nesējus un kopā ar tiem meklēt īpašās gaismas svētku dāvanas Čiekures pilsētas krāsainajos namiņos.

Gaismu pielietā Čiekurē plkst. 17.00 visi meža draugi aicināti griezties rotaļdejās un baudīt ziemas iedvesmotas dziesmas.

Visi kopā meklēs svētku gunis, lai priecīga sirds un prāts, lai viegli soļi un mundrs gars, lai laipna valoda un labas domas! 

Pasākuma laikā tiks fotografēts un/vai filmēts, un šie materiāli var tikt publiskoti.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.67313695sec.