Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Sācies Jaunais gads, kas mums sniedz vēl neapjaušami daudzas iespējas piepildīt savas ieceres, sapņus un mērķus. Lai mūsu apņēmība nebeidzas jau pēc nedēļas - vēlam ikkatram Travelnews.lv lasītājam labu veselīgu, dēkaiņa garu un mirdzumu acīs! Smelies prieku un iedvesmu kādā no nedēļas nogales pasākumiem! Lai brīnišķīgas brīvdienas!

Informācija ir sagatavota pēc Latvijas pilsētu un novadu pašvaldību, tūrisma informācijas centru sniegtas informācijas un uzņēmumu sniegtas informācijas. Travelnews.lv nenes atbildību par pasākuma organizāciju un norisi. Pasākumu laiki var tikt mainīti. Lūdzu, sekojiet līdzi informācijai. Ja Jūs plānojat doties uz kādu no pasākumiem, iesakām sazināties ar tūrisma informācijas centru un pārliecināties par pasākumu norises laiku un vietu.

Pilns Travelnews.lv notikumu kalendārs ir pieejams šeit.

1. Bobsleja un kamaniņu trasē «Sigulda» jau septīto sezonu šļūc uz lāpstām

Bobsleja un kamaniņu trasē "Sigulda" , 2019. gada novembrī tika atklāta lāpstu šļūkšanas sacensību "ShowelRace" septītā sezona. Uz starta pavisam kopā stājās 74 dalībnieki – vīrieši, sievietes un divnieku grupas. Novadnieki un pilsētas viesi arī tuvākajās sacensībās aicināti atbalstīt un uzmundrināt sacensību dalībniekus! Plašāka informācija par notikumu šeit.

2. Liepājā skanēs viduslaiku dziedājumi Ziemassvētku laikam

Liepājas koncertzālē "Lielais dzintars" 2020. gada 4. janvārī plkst. 17.00 ar viduslaiku dziedājumiem Ziemassvētku laikam uzstāsies vokālā grupa "Schola Cantorum Riga". Ar mūsdienīgām taustiņinstrumentu skaņām grupai koncertā "Gregoriskie dziedājumi. Carmina" pievienosies talantīgais pašmāju komponists Raimonds Tiguls. "Ziemassvētku laika viduslaiku skaistās un izteiksmīgās melodijas ir kā dimants, kas cauri gadsimtiem katru reizi uzmirdz savā brīnumainā gaismā. Sadarbībā ar komponistu Raimondu Tigulu esam mēģinājuši veidot stāstu, kas uzrunā un aizskar mūsdienu klausītāja sirds stīgas," uz koncertu aicina grupas "Schola Cantorum Riga" dibinātājs un mākslinieciskais vadītājs Guntars Prānis. Plašāka informācija par notikumu šeit.

3. Rēzeknē notiks grupas «Rikši» albuma atklāšanas svētki «trīp!»

"Gadkrāsu ballīte" - tā latgaliešu enerģiskā postfolkloras grupa "RIKŠI" piesaka sava jaunā albuma "trīp!" atklāšanas svētkus 2020. gada 4. janvārī. Albums ir ilgi lolots un gaidīts, tajā apkopotas Rēzeknes puses gadskārtu ieražu dziesmas grupas dalībnieku aranžijās, turklāt paši "Rikši" ieguvuši citādāku skanējumu. Plašāka informācija par notikumu šeit.

4. Sporta kompleksā 333 norisināsies Ziemas kausa 2. posms

2020. gada 4. janvārī norisināsies otrais 333 Ziemas kausa posms. Sacensību rīkotāji portālu Go4speed informējuši, ka 2. posms norisināsies pēc Sprinta formāta. ''Lai visu padarītu joprojām interesantu braucējam, 13 gadu laikā tapusi vēl nebijusi trases konfigurācija,'' informē rīkotāji. Plašāka informācija par notikumu šeit.

5. Rīgas Zoodārzā aicina izbaudīt Ziemas naktis

Aizmirsti ikdienas steigu pilsētā un nāc izbaudīt Ziemas naktis Zoodārzā no 2019. gada 20. decembra līdz 26. janvārim! Šogad jau vienpadsmito reizi gada tumšākajā laikā Zooloģiskais dārzs ietērpjas Ziemassvētku noskaņās un aicina izzināt, ko dzīvnieki iesāk vakara stundās. Plašāka informācija šeit.

6. LU Botāniskais dārzs pārtapis par Ziemas Gaismas dārzu

Decembra un janvāra  tumšajās stundās Ziemas Gaismas dārzā gan zināmākie, gan pieredzējušie, gan jaunie gaismu mākslinieki no visas Latvijas veido gaismas instalācijas, izgaismos dārza ainavas un radīs pasakainu ziemas vidi nebijušām vakara pastaigām visu vecumu apmeklētājiem. Mazākie Gaismas dārza apmeklētāji var spēlēties ar gaismas stariem, pārīšiem ir iespēja pabūt divatā romantiskā noskaņā, foto mirkļu mednieki var uzņemt unikālas bildes - gan miera, gan piedzīvojumu meklētājus Gaismas dārzā sagaida neparastas sajūtas. Plašāka informācija šeit.

7. Šmakovkas muzejā apmeklētājus sagaidīs īpaša akcijas cena

2020. gada pirmajā svētdienā, 5. janvārī, individuālajiem apmeklētājiem Šmakovkas muzejā Daugavpilī būs īpaši izdevīga biļetes cena. Muzeja apmeklētājiem ir pieejami arī bezmaksas audio gidi 6 valodās – latviešu, latgaliešu, krievu, angļu, lietuviešu un vācu valodā, pieejamas ir ekskursijas gida pavadībā. Muzejā ir iespēja degustēt dažādus šmakovkas veidus un iegādāties suvenīrus. Plašāka informācija šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Latvija
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51385808sec.