Muzikālais vakars ģitāras un balss melodiskajā skanējumā Jaunmoku pilī

Akustiskās ģitāras un balss melodiskajā skanējumā romantiskā svētku gaisotnē 14. martā Jaunmoku pilī aicina baudīt muzikālo vakaru pils Baltajā zālē, ļaujoties nesteidzīgai atpūtai divatā vai nelielā draugu lokā.

Vakara gaitā savas garšas kārpiņas varēs lutināt izvēloties novērtētus un viesu vidū iecienītus ēdienus no ģimenes restorāna “Liepaleja” piedāvājuma.

Ēdienkartē būs tādi ēdieni kā briežu gaļas steiks ar kartupeļu – baraviku biezeni, ko iecienījuši kungi, un dāmu iemīļotā gaisīgā kūka “Pavlova” ar ogu - laima krēmu.

Meistarklasēs zinoša vadītāja palīdzēs sarūpēt sev pavasara garšas un sajūtu vēstnešus, kuri vēl pēc atgriešanās mājās atgādinās par lieliski pavadīto laiku Jaunmoku pilī.

Lai pilnībā ļautos vakara burvībai, iespējams nakšņot pils vai Muižas ēkas numuros. Pilskunga, Dorotejas, Īrisa, Lilijas vai Mežrozes istaba pilī vai omulīgs divvietīgais numurs Muižas ēkā – izvēle paliek katra paša ziņā.  

Sīkāka informācija par vakara piedāvājumu un tā cenām pieejama www.jaunmokupils.lv, galdiņu un viesnīcas numuru rezervācija pa tel. 26187442 vai [email protected].

Atbalstot daudzbērnu ģimenes un domājot par vecāku labsajūtu, 3+Ģimenes kartes īpašniekiem tiks piemērota 20 % atlaide muzikālā vakara cenām, izņemot ēdināšanas pakalpojumus.

Uzdāviniet svētkus sev un baudiet muzikālu vakaru Jaunmoku pilī!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.75146604sec.