Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Jūlijs lutina gan ar krietnu devu siltuma, gan atveldzē, kad esam sakarsuši vasaras svelmē. Reibinoši zied rozes, lilijas, bet šur tur jau manāmas asteres kā tādi modinātājzvani, kas atgādina - līdz rudenim vairs nav tālu. Lai vai kā - vasaras zīmē mums vēl kādu brīdi ir jādzīvo, tādēļ atliek vien baudīt to visā krāšņumā. Dodies dabā, baudi nedēļas nogali un esi atbildīgs, apmeklējot publiskus pasākumus! Lai patīkamām emocijām pildītas brīvdienas!

Informācija ir sagatavota pēc Latvijas pilsētu un novadu pašvaldību, tūrisma informācijas centru sniegtas informācijas un uzņēmumu sniegtas informācijas. Travelnews.lv nenes atbildību par pasākuma organizāciju un norisi. Pasākumu laiki var tikt mainīti. Lūdzu, sekojiet līdzi informācijai. Ja Jūs plānojat doties uz kādu no pasākumiem, iesakām sazināties ar tūrisma informācijas centru un pārliecināties par pasākumu norises laiku un vietu.

Pilns Travelnews.lv notikumu kalendārs ir pieejams šeit.

1. Gulbenē svinēs pilsētas svētkus

Šogad plānotie Gulbenes novada svētki ir pārcelti uz 2021. gadu, tāpēc to vietā Gulbenes novada kultūras pārvalde 2020. gada 24. -26. jūlijā organizēs mazos Gulbenes pilsētas svētkus. Ikviens tiek aicināts atkal satikties spēlēs, aktivitātēs, koncertos un kopīgā vakarēšanā uz sedziņām piknika atmosfērā! Vairāk par notikumu lasi šeit.

2. Valmiera aicina svinēt pilsētas 737. Dzimšanas dienu (video)

Valmiera radoši un ar izdomu ikvienu aicina izbaudīt pilsētas svētkus: "Šī ir Tava aviobiļete lidojumam uz manas 737. dzimšanas dienas svinībām. Šajā neparastajā gadā nevaram tikties lielā pulkā, tāpēc būšu ļoti priecīga, ja kopā ar mani izvēlēsies vairākus galamērķus un arī pats iesaistīsies svētku rīkošanā. Dažādi pārsteigumi ir sagatavoti – Valmierā atklāsim muzikālus lidlaukus, vārīsim debesmannu, cilposim, vērosim gaisa balonus un būsim kopā gaisā. Pacelšanās 2020. gada 24. jūlijā. Vairāk par notikumu lasi šeit.

3. Madonas pilsētas estrādē skanēs «Zelta Šlāgeris 2020»

Madonas novada pašvaldība un mūzikas producentu kompānija "Forte Production" tradicionāli, nu jau desmito gadu, piedāvā vasaras pilnbrieda festivālu 2020. gada 25. jūlijā Madonas pilsētas estrādē – "Zelta Šlāgeris 2020"! Kaut arī sakarā ar valstī noteiktajiem ierobežojumiem pasākuma apmeklētāju skaits nedrīkst būt lielāks par tūkstoš cilvēkiem, festivāla programma šogad būs gan īpaši veidota, gan sirsnīga! Vairāk par notikumu lasi šeit.

4. Daugavpilī norisināsies Drifta festivāls

2020. gada 25. jūlijā Daugavpilī, Kartodromā "Blāzma" norisināsies astotais Betsafte Drifta festivāls. Vairāk par notikumu lasi šeit.

5. Retro automobiļi braucienā «Retromance 2020» dosies uz Cēsīm

2020. gada 25. jūlijā Latvijas Antīko automobiļu kluba seno spēkratu entuziasti, sadarbībā ar Rīgas Motormuzeju, rīko sezonas romantiskāko seno spēkratu pasākumu "Retromance 2020". Braucienā tradicionāli piedalās vissenākie kluba un Rīgas Motormuzeja spēkrati, proti, automobiļi, kas ražoti 20. gadsimta pirmajā pusē. Šoreiz senie spēkrati dosies uz trešo vecāko Latvijas pilsētu un Latvijas karoga dzimteni – Cēsīm. Vairāk par notikumu lasi šeit.

6. Tukuma pusē aicina baudīt aktīvu un skanošu vasaras nedēļas nogali

Piedzīvot vasaru ar noskaņu koncertiem, pasākumiem pilīs, dārzos un dabā, svinot svētkus un aktīvi sportojot – tā izskatās pasākumu piedāvājums mūspusē šonedēļ. Pasākumu ciklā "Tiekamies Tukumā" šajā nedēļas nogalē īpašs uzsvars uz sporta pasākumiem, bet programmā ir arī koncerti, izstādes atklāšana un brīvdabas kino. Īpaši izturīgajiem sestdien jādodas uz Vilkaču maratonu, romantisku sajūtu cienītājiem - uz pasākumiem Jaunmoku un Kalnmuižas pilīs, bet svinēt svētkus aktīvi un skaļi šonedēļ aicina Smārde. Vairāk par notikumiem lasi šeit.

7. Āraišu vējdzirnavās norisināsies «Maizes diena»

Āraišu vējdzirnavu māju saime un Amatas novada pašvaldība sadarbībā ar Dabas aizsardzības pārvaldi un "Lauku ceļotāju" 2020. gada 26. jūlijā Āraišu vējdzirnavās rīko ikgadējo "Maizes dienu", kura šogad notiek jau 17. gadu. "Maizes diena" tiek organizēta projekta "Kulinārā tūrisma produkts "Rudzu ceļš"" ietvaros. Vairāk par notikumu lasi šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Latvija
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50696802sec.