«Enter Gauja» aicina iepazīt Latviju caur virtuālajām tiešsaistes tūrēm

Gaujas nacionālā parka tūrisma biedrība ir izveidojusi jaunu produktu – tiešsaistes virtuālās tūres Gaujas nacionālajā parkā. Kaut arī tūristu piesaiste šobrīd ir ļoti ierobežota, biedrība stājas pretī vīrusa radītajam izaicinājumam, aicinot gan Latvijas iedzīvotājus, gan ārvalstu interesentus iepazīt Gaujas nacionālo parku virtuāli, baudīt elpu aizraujošus skatus, iepazīt vietējo kultūru, kā arī apmierināt savu iekšējo pētnieku, neizejot no mājām, Facebook Live pasākumā.

Enter Gauja ir Gaujas nacionālā parka tūrisma klasteris, kas, apvienojot uzņēmējus, vietējās pašvaldības un citas institūcijas, nodrošina ceļojumu galamērķu pārvaldību Gaujas nacionālā parka reģionā. Baltijā lielākais nacionālais parks ir izveidots pirms vairāk nekā 40 gadiem un tas sargā Gaujas senielejas un tās apkārtnes (Gaujas reģiona) bagātības.

Enter Gauja projektu vadītāja D. Tērauda uzsver: “Ideja izveidot tiešsaistes ekskursijas un meistarklases radās jau vīrusa pirmajā vilnī. Mūsu mērķis ir sniegt iespēju gan Latvijas iedzīvotājiem, gan ārvalstu tūristiem iepazīt Gaujas reģionu kopā ar vietējo gidu arī šajos Covid apstākļos. Viens no mūsu galvenajiem uzstādījumiem bija reāllaika piedzīvojums.”

Virtuālās tūres tiek raidītas, izmantojot Facebook Live video, sniedzot iespēju tērzēt ar gidu reāllaikā, uzdot jautājumus un dalīties pārdomās, iegūstot tiešsaistes ekskursijas pieredzi, tradicionālo ēdienu gatavošanas nodarbības, viesojoties vēstures stundās, pastaigās vai laivu ekskursijās. Ekskursijas laikā gids iepazīstina ar Latvijas tradīcijām, vietējiem gardumiem, pašmāju izstrādājumiem un citiem Gaujas nacionālajam parkam raksturīgiem suvenīriem.

Pēc ekskursijas tiek piedāvāta iespēja pasūtīt vietējo mājražotāju preces un suvenīrus. Papildus informācija par tiešsaistes virtuālajām tūrēm pieejama ŠEIT. Plašāku informāciju par “Enter Gauja” piedāvātajiem pakalpojumiem, un citiem jaunumiem var saņemt mājas lapā www.entergauja.com Enter Gauja Facebook konts, kurā tiek raidītas visrtuālās tūres: ENTER GAUJA.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
17 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.621382sec.