Skrundas muiža piedāvā ieskatu vēsturē

Kā liecina vēstures dati, Skrundas muiža celta 1849. gadā, tā laika raksturīgajā klasicisma stilā – simetriska, proporcionāla, harmoniska un kopumā vienkārša ēka ar fasādes kolonnām, lieliem sešu rūšu logiem apakšējā stāvā un maziem četru rūšu lodziņiem augšējos stāvos. Interesanti, ka Skrundas muiža tiek dēvēta par pazīstamās Mežotnes pils miniatūrkopiju un šajā ziņā līdzību ir ļoti daudz, jo arhitekta rokraksts patiesībā ir viens un tas pats.

Vēstures laiku lokos Skrundas muiža bijusi hospitālis, savulaik te bijusi ierīkota aptieka, un pēc tam vairāk nekā 60 gadus muižas ēkā atradās skola, vēlāk arī internāts. 1998. gadā pēc jumta iebrukšanas muiža nonāca avārijas stāvoklī. 2005. gadā Skrundas dome nolēma pārdot muižu izsolē un 2006. gadā to iegādājās jaunie īpašnieki. Kopš šī brīža sākās Skrundas muižas atdzimšana. Ar cieņu pret seno mantojumu, tika veikta vērienīga muižas rekonstrukcija, atjaunojot ēkai senlaicīgo šarmu apvienojumā ar mūsdienīgām komforta iespējām.

Viesnīca ar augstiem standartiem

Ja meklējat elegantu, izsmalcinātu un vienlaikus vēsturisku apmešanās vietu Kurzemē, tad Skrundas muiža ir kā radīta jums! Muižā ir 17 labiekārtotas viesnīcas istabas –  tās varat apskatīt Skrundas muižas viesnīcas mājaslapas sadaļā, atverot virtuālo tūri. Izvēlieties Jums piemērotāko viesnīcas istabu, vai, iespējams ka piemērots būs kāds Skrundas muižas īpašais piedāvājums, un veiciet rezervāciju tiešsaistē.

Restorāns gardēžiem un ne tikai

Iespējams, ka Skrundas muiža jums asociējas ar restorānu, un ne velti ceļotāji apmeklē tieši muižas restorānu, jo tas pelnīti ir atzīts par vienu no labākajiem restorāniem reģionā. Skrundas muižas restorāna veiksmes atslēga – sadarbība ar pieredzes bagātiem pavāriem, vietējie produkti, kas iepirkti no tuvumā esošajām zemnieku saimniecībām, kā arī Latvijas kulinārais mantojums mūsdienīgās variācijās.

Kāzas un svinīgi pasākumi

Kas gan varētu būt vēl labāka vieta kāzu svinībām, ja ne muiža? Kāzu svinībām piedāvājam izmantot gan telpas restorānā, gan plašajā banketu zālē, kur iespējams uzņemt līdz 120 viesiem. Kā atzīst kāzu organizatori – muiža kāzu svinībām ir vispiemērotākā vieta, jo viss nepieciešamais atrodas vienuviet un pakalpojumi tiek nodrošināti augsti profesionālā līmenī. Gan ēdināšana, gan viesu izmitināšana, gan  dažādas izklaides un atrakcijas – viesiem atliek tikai baudīt svētkus. Tieši tas pats sakāms par citu svinīgu un saviesīgu pasākumu rīkošanu. Skrundas muiža ir lieliska vieta jubileju, izlaidumu, korporatīvo svinību un citu greznu pasākumu rīkošanai. Skrundas muižā ir pieejama moderni aprīkota konferenču zāle, kur tiek organizēti semināri, komandas saliedēšanas pasākumi, apmācības.

SPA labsajūtai un harmonijai

Mūsdienu straujajā dzīves ritmā vajadzība pēc fiziskas un garīgas atjaunošanās ir nepieciešama ikvienam. Skrundas muižas SPA Kurzemē ir vieta kur jūs gūsiet patīkamas emocijas un lielisku atpūtu, SPA ir paredzēts individuālām rezervācijām, kas nozīmē to ka jūsu atpūta netiks traucēta. Skrundas muižas SPA jūsu rīcībā būs viss nepieciešamais spēku atgūšanai un vispārējai labsajūtai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Skrundas muiža
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.59505606sec.