Top «Pasaka» Kārsavā – jauna naktsmītne

Vasara vairs nav aiz kalniem, tāpat arī Latvijas apceļošanas aktīvais laiks. Šogad savu pirmo sezonu uzsāks atpūtas vieta “Pasaka”, kas atrodas Kārsavas pilsētā, netālu no krāšņās krievu koka arhitektūras tradīcijās būvētās Sirdsskaidrās Eufrosīnijas pareizticīgo baznīcas.

Atpūtas vietas īpašnieki ir Jacenko ģimene, kuri šo ideju aizguva no interneta dzīlēm. Namiņa konstrukcijas paraugs nāk no ASV meistara Dena Paulija (Dan Pauly), kurš izgatavo līdzīgus koka namiņus. Ēkas konstrukcija, forma un dizains atgādina namiņu no pasakas par rūķiem un sola ievest brīnumu pasaulē. Tieši tas atšķir šo vietu no daudzām citām naktsmītnēm Latgalē.  Lai realizētu šo ideju tika piesaistīts arī Kārsavas novada pašvaldības līdzfinansējums, startējot jauno uzņēmēju biznesa ideju konkursā “STEP UP!” 2018. gada izskaņā. Nepilnu divu gadu laikā ir tapusi atpūtas vieta un oficiāli durvis tā vērs aprīļa mēnesī.

Šeit ceļotājiem būs pieejamas 3 interesanta dizaina koka karkasa mājiņas, kas paredzētas divām personām. Tā ir vienkārša kempinga tipa naktsmītne ar pievienoto vērtību- oriģinālu dizainu no koka ik katrā detaļā. Mājiņas atrodas pilsētā, bet tajā pašā laikā ir saglabāts lauku vides šarms ar zaļo zonu un iekoptu skaistu teritoriju, kā arī ierīkotiem dīķiem, kuros var izbraukt ar laivu. Atpūtas vietā “Pasaka” atrodas arī atsevišķa ēka ar svinību telpām un pirti.

Sezona tiks uzsākta aprīlī, kad vidējā gaisa temperatūra būs piemērota nakšņošanai mājiņās. Tālrunis saziņai un rezervācijām +371 22330092.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.71486306sec.