Biznesa augstskola Turība piedāvā studijas kopā ar ģimeni

Biznesa augstskola Turība ikvienam piedāvā iegūt kvalitatīvu augstāko izglītību un izmantot iespēju studēt lētāk, jo īpaši domājot par ģimenēm. Augstskola sevi apliecinājusi kā ģimenei labvēlīgu komersantu un jau vairākus gadus piedāvā draudzīgas studiju maksas atlaides.

Turībā studē kopā ar ģimeni lētāk. Biznesa augstskolas Turība piedāvā 50% atlaidi studiju maksai jau esoša studenta vai reflektanta vairākiem 1. pakāpes radiniekiem. Katrs no radiniekiem var izvēlēties sev vēlamo studiju programmu un studiju līmeni.

Biznesa augstskolas Turība rektors Antons Kiščenko: "Ģimenisku vērtību nostiprināšanai liela loma ir ne tikai valstij, bet arī augstākās izglītības institūcijām, jo izglītoti speciālisti ceļ gan valsts, gan savu ģimeņu labklājību. Mēs esam izvēlējušies īstenot ģimenei draudzīgu attieksmi, būt līdzatbildīgi un īstenot tādu uz klientu orientētu politiku, kas nodrošina izglītības iespējas un labvēlīgus nosacījumus tālākizglītībai ikvienai ģimenei Latvijā."

No 2012./2013. studiju gada atlaide "Studē ar ģimeni" 50% apmērā no studiju maksas tiek piešķirta augstskolas studenta vairākiem 1.pakāpes radiniekiem, kuri uzsāk studijas Turībā no 1.studiju gada vai arī vēlākos studiju posmos. Par 1. pakāpes radinieku tiek uzskatīts augstskolas studenta vai reflektanta – bērns, laulātais, vecāki, brālis un māsa. Atlaide ir spēkā no 2011./2012. studiju gada un tiek piemērota tiem studentiem, kuri noslēdz līgumu par izglītības iegūšanu līdz 2012. gada 30. oktobrim un izpilda Uzņemšanas noteikumu prasības. Iepriekš studiju maksas atlaide tika piešķirta Turības studenta vienam pakāpes radiniekam.

Kā stāsta Biznesa augstskolas Turība Finanšu daļas vadītājs Jānis Zeibots, šobrīd  aptuveni trīs studenti no desmit saņem kādus studiju maksas atvieglojumus, kas ir no 5 līdz pat 100% lieli. "Mūsu atlaižu sistēma tiek veidota it kā no diviem blokiem: ir atlaides, uz kurām pretendē tie, kas uzsāk studijas šogad, un ir atlaides, uz kurām pretendē jau esošie studenti," norāda Jānis Zeibots. Kopumā augstskola piedāvā divpadsmit dažādus veidus, kā studentiem ietaupīt finanses. "Katram ir iespējams izvēlēties, vai atlaidi iegūt par pieteikšanos studijām ļoti laicīgi vai par ļoti labām sekmēm, aktīvu darbību studentu dzīves veidošanā, augstskolas pozitīvas publicitātes veidošanu vai citiem sasniegumiem."

Biznesa augstskolā Turība iespējams studēt 21 studiju programmā šādās fakultātēs:

Sabiedrisko attiecību fakultāte
Juridiskā fakultāte
Uzņēmējdarbības vadības fakultāte
Starptautiskā tūrisma fakultāte

Vairāk informācijas interneta vietnē www.turiba.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41869187sec.