Kas slēpjas Park Hotel Latgola minibārā

Nokļūstot viesnīcas numuriņā, viena no lietām, kas īpaši piesaista interesi, ir minibāri. Ir viesnīcas, kuras tos iekļauj visos numuros, bet daļa izvēlas vien Lux apartamentus. Ne mazums nostāstu dzirdēts par cilvēku izdomu minibāru atjaunošanā un lietošanā. Jautājām Rutai Priedei, Park Hotel Latgola vadītājai, kā sokas ar minibāriem.

Šobrīd minibāri pieejami tikai sešos Lux numuros un vienā apartamentā, un attiecīgās cenas par šiem numuriem ļauj tos iekļaut cenā – šāds bonuss pieejams ne visur. "Senāk nokomplektēts minibārs bija arī visos citos numuros, tikai groziņā, bez ledusskapja, kopā ar riekstiem un šokolādi. Taču šis pakalpojums bija maksas, un ne vienmēr cilvēki to saprata. Turklāt darbs, pārbaudīšana, arī šokolādes kušanas problēmas saulē neattaisnoja uzturēšanu, un labāk ielikām mazos ledusskapjus Lux numuros," stāsta Ruta.

Viņa šo soli pamato arī ar ideālu iespēju visu to pašu iegādāties "Lobby" bārā pirmajā stāvā, jo tas strādā 24 stundas diennaktī. Šobrīd septiņos minibāros no bezalkoholiskajiem dzērieniem viesnīca piedāvā gāzētu, negāzētu ūdeni, atspirdzinošos dzērienus Cola, Fanta, Sprite un Nestea. Savukārt alkoholiskais klāsts sastāv no šampanieša, baltvīna, sarkanvīna, degvīna, konjaka un viskija – iespējas visām gaumēm. Alkoholisko dziru markas gan var mainīties, visos bāros nav jābūt vienam un tam pašam, piemēram, vīnam.

"Pie bāriņa gan nav zīmītes, ka tas ir bezmaksas, bet cilvēki pārsvarā pārliecinās, vai tiešām var lietot tā sastāvu. Pilnā apmērā visu minibāru sanāk atjaunot vidēji ik pēc divām nedēļām."

Runājot par kurioziem gadījumiem, Ruta nosaka: "Protams, vecajos laikos klasisks bija variants, ka degvīna pudelītē pēc izlietošanas tiek ieliets ūdens. Bet man vairāk smaidu izraisa sporta komandu treneri, kuri vēl pirms ienākšanas pabrīdina, lai no numuriem tiktu izvākti visi minibāri, jo citādi nav iespēju nokontrolēt sportistus. Kārtībai jābūt!"

Vairāk informācijas par viesnīcu www.hotellatgola.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Latvija
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Park Hotel Latgola
,


Park Hotel Latgola semināru telpas
,


Plaza
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57069683sec.