Lietuvas TV3 žurnālisti meklē tūrisma odziņas Latvijā

Viens no populārākajiem televīzijas raidījumiem Lietuvā ir TV3 veidotais - ''Dzīve ir skaista'', kuram saistošs materiāls vismaz pieciem raidījumiem šonedēļ tapis Latvijā.

Kaimiņvalsts TV komanda mūsu valstī ieradās 8. oktobrī no Viļņas, bet mājās atgriezās 10. oktobra vakarā, startējot no Āraišu ezerpils. Triju dienu laikā Tūrisma attīstības valsts aģentūra (TAVA), Rīgas tūrisma attīstības birojs, Jūrmalas tūrisma informācijas centrs, Līgatnes tūrisma informācijas centrs un Piļu un muižu asociācija ciemiņiem sagādājusi bagātīgu Latvijas apceļošanas programmu.

Kinopilsētiņa ''Cinevilla'', Pedvāles brīvdabas mākslas muzejs, padomju bunkurs pie Līgatnes – tie bija tikai daži punkti brauciena programmā. Kur nu vēl pilis un muižas, piemēram, Rūmene, Dikļi un Kukšu muiža, nēģi Salacgrīvas tačos un Sabiles pusē darinātais vīns. Ciemiņi ieturējās labos restorānos, piemēram, ''Trīs pavāros'' un apmierināja ziņkāri, ielūkojoties Jūrmalas viesnīcas ''Baltic Beach Hotel'' numurā, kur mēdz nakšņot krievu estrādes leģenda Alla Pugačova.

Lietuviešu TV3 komandā ir trīs vīri – kaimiņvalstī populārais žurnālists un producents Edvards Zickus, operators Artjoms Muskins un producents, tūrisma profesionālis Udrius Armalis.

Raidījums ''Dzīve ir skaista'' TV3, kuras īpašnieks ir ''VIASAT Broadcasting Group'', veidots pēc populāra rietumu televīziju programmu parauga un ir skatāms katru otrdienu pulksten 20.00 vakarā, kad pie ekrāniem pulcējas vislielākais skatītāju skaits. Tas ir dzīves stila raidījums, kura uzmanības centrā ir populāras personības, aizraujoši ceļojumi, neparastas profesijas un citas neikdienišķas dzīves šķautnes. Raidījuma garums ir 45 minūtes, un tajā vienmēr tiek ietverti divi sižeti – stāsti vai intervijas. Lietuvas TV3 komanda Latvijā strādājusi ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda atbalstu.

Raidījuma producents Edvards Zickus intervējis garu virkni slavenību, piemēram, žurnāla ''Playboy'' dibinātāju Hjū Hefneru, Pirmās formulas britu zvaigzni Deividu Kulthardu, ''Pet Shop Boys'' mūziķus un citus.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.tava.gov.lv.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Latvija
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Daugavkrasti
,


Kaļķu vārti
,


Latvia Tours
,


Ventspils TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.7457211sec.