Altebo Ēģiptes ceļojumu sezonu atklāj ar atlaidēm

Altebo.lv veiktā aptauja liecina, ka rudens/ziemas sezonā Latvijas ceļotāju iecienītākais ''silto zemju'' galamērķis ir Ēģipte. Par godu Ēģiptes ceļojumu sezonas sākumam portāls Altebo.lv rīko Ēģiptes dienas. No 16. līdz 31. oktobrim portālā Altebo.lv visiem ceļojumiem uz Ēģipti tiks piemērotas īpašas sezonas atklāšanas atlaides. Turklāt jebkurā Ēģiptes ceļojumā iespējams doties, maksājot vien Ls 1 iemaksu, un par atlikušo ceļojuma vērtību norēķināties 24 mēnešu laikā.

Pēc Latvijas vadošo tūraģentūru novērojumiem, rudens sezonā ceļotāji, kuri vēlas doties uz siltākiem galamērķiem, visbiežāk izvēlas ceļot uz Ēģiptes kūrortiem. Tas skaidrojams ar salīdzinoši demokrātiskajām cenām un plašo piedāvājuma klāstu. Par līdzvērtīga servisa galamērķi lielākā attālumā no Eiropas ceļotājiem jārēķinās ar krietni augstākām izmaksām, nekā to piedāvā Ēģiptes kūrorti. Turpretim Eiropas galamērķos šajā sezonā laika apstākļi nav piemēroti atpūtai pludmalē.

Šobrīd portālā Altebo.lv atrodami ne vien lidojumi un viesnīcu piedāvājumi Ēģiptē, bet arī kruīzs pa Sarkano jūru, iekļaujot Jordānijas un Izraēlas apskati. Visiem Ēģiptes ceļotājiem tiek piemērota papildus Ls 20 atlaide jebkuram ceļojumam līdz pat oktobra beigām.

Draudzīgākās ceļojumu aģentūras Altebo.lv portālā apkopoti visu Latvijas vadošo tūroperatoru un aģentūru ceļojumi vienuviet. Turklāt jebkuru ceļojumu, nakšņošanu vai aviobiļetes uz jebkuru vietu pasaulē iespējams iegādāties, iemaksājot vien Ls 1 avansa maksājumu. Par atlikušo brauciena vērtību iespējams norēķināties arī pēc ceļojuma – pat 24 mēnešu laikā.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.altebo.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Estravel Latvia
,


Novatours
,


Latvia Tours
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.634341sec.