Brīvlaikā ņem dalību piedzīvojumu dienā "Lielās leģendas"

Šodien biedrība ''Reāls piedzīvojums'' piedāvā pavadīt skolas brīvlaiku neizmirstamā pasākumā, kurā tiks piedzīvota Lielā leģenda - ''Partizānu noslēpumi''. Tā būs iespēja piedzīvot supervaroņu filmās redzētas aktivitātes un specefektus!

''Lielās leģenda'' ir neatkārtojams īpašo piedzīvojumu komplekts, kurā iekļautas pašas aizraujošākās, interesantākās un trakulīgākās prātu nodarbinošās nodarbes, kas ir saistošas vecumposmā no 12-18 gadiem. Pasākumā iekļauti īpašie pārsteigumi, un pavērsies vēl nebijušas iespējas parādīt sevi un iegūt jaunus draugus! Tā ir brīnišķīga iespēja veselīgi izkustēties un gūt pozitīvas emocijas!

Visa ''Lielās leģendas'' piedzīvojumu diena paies vienā noslēpumainā Partizānu uzdevumā - gājienā, kur ikkatru brīdi dalībniekus sagaida pārsteigumi, uzdevumi, dažādi vēstījumi un norādes. Lai nokļūtu līdz mērķim, būs jāizmanto izdoma, prāts un kopīgs komandas darbs!

Piedzīvojumu programmā ietilpst sezonas populārākās atrakcijas: milzu katapultu kauja, šaušana ar degošām bultām, peintbols, lāzeru labirinta šķērsošana, šķēpu mešana pa medījumu, lūšu trase - šķēršļu joslas pārvarēšana, taktiskā kaujas plānošana, ziloņu kaujas, Tarzāna nobrauciena laikā šaušana pa ienaidnieku ar peintbola ieroci, Lielā Leģenda – ''Partizānu noslēpumi''. Pieredzējušie biedrības ''Reāls Piedzīvojums'' instruktori dalīsies izdzīvošanas noslēpumos mežā, palīdzēs dalībniekiem veiksmīgi saprasties, iemācīs, kā pārvarēt purvu un šķērsot mīnu lauku, nodot slepeno ziņojumu pa seno rāciju, kas atvedīs leģendas meklētājus pie apslēptās mantas un uzvaras.

Pasākuma laiks: Šodien no pulksten  9.00 līdz 18.00. Nenokavē - piesakies!

Rudenī piedāvājam uzņēmējiem:  komandas veidošanas/saliedēšanas pasākumus, sporta spēles, dzimšanas dienu pasākumus, Kāzu atrakcijas, Ziemassvētku vecīša apciemojumus un Konkursus!

Vai esiet šāvis ar milzu katapultu, šāvis ar degošām bultām, un laižoties pa Tarzānu šāvis ar peintbola ieroci? Piedaloties konkursā ir iespēja vinnēt dāvanu karti šai jaukai aktivitāšu dienai - rudens brīvlaika pasākumam ar leģendu ''Partizānu noslēpumi''!

Pieteikšanās konkursam : http://www.draugiem.lv/realspiedzivojums/

Lai nodrošinātu 100 % dalību pasākumā - pašlaik ir grandioza akcija, iespēja pieteikties ar 57 % atlaidi pasākumam, tas ir tikai 15 Ls (no parastās summas 35 Ls vietā). Atlaide darbojas pirmajiem 40 pieteiktajiem dalībniekiem.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.realspiedzivojums.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56395388sec.