Kļūsti par "olimpisko žurnālistu" Avotos

Pirmās kupenas darījušas savu arī Valmieras pusē, un atpūtas kompleksa Avoti (Valmieras pievārtē, Burtnieku novadā) vasaras atraktivitātes tiek noliktas ziemas guļā. Taču tas nav iemesls Avotu darbiniekiem darīt to pašu. Lai apmeklētāju grupām, kas ziemā plāno atpūsties, nakšņot un rīkot pasākumus Avotos nebūtu garlaicīgi, ir izveidota "Avotu mazā Olimpiāde". Ar jauno programmu Travelnews.lv iepazīstina Avotu vadītājs Kristaps Matisons.

"Avotu mazā Olimpiāde" būs komandu saliedējošs aktīvās atpūtas pasākums, kur tās dalībnieki sacenšas dažādos olimpiādes uzdevumos un disciplīnās, liekot lietā precizitāti, atjautību un individuālo meistarību, kā arī spēju iejusties un darboties komandā. "Ideja radās tieši tāpēc, ka esam aktīvās atpūtas cienītāji, ko pierāda vasaras piedāvājums ar sienāzi, katapultu, klinšu kāpšanu, golfu un visu pārējo. Tāpēc nevaram tā vienkārši nomierināties ziemas dēļ :)"

Kā zināms, Avotos izveidots arī BMX muzejs, kas gan ir vasaras tipa ēka – stiklota un ziemā neapkurināta -, taču muzeja Slavas zāle lieliski der spēlēm un rosībai ziemā, kad putenī galvenais, kas vajadzīgs, ir jumts virs galvas. "Olimpiāde paredzēta kā papildus elements pasākumos, un izraibinās apmeklētāju dienu pie mums, pavadot laiku gan telpās, gan ārā."

Pierunājām Kristapu atklāt arī olimpiskās disciplīnas, jo pirms katras olimpiādes taču arī pienācīgi jāsagatavojas.

Iesildīšanās - dažādi iepazīšanās un iesildīšanās uzdevumi, kur dalībnieki iepazīstas kā savā starpā, tā arī ar instruktoriem. Pasākuma dalībnieki tiek sadalīti grupās no 7 līdz 12 personām, kur katrai grupai ir savs instruktors, kas šo grupu pavadīs olimpiādes laikā.
Olimpiskie žurnālisti - BMX muzeja Slavas zāles ekspozīcijā apslēpta informācija, kas komandai jāatrod un jāatšifrē.
Izpletnis - komandas uzdevums – no dažādiem materiāliem izveidot izpletni, ar ko jānogādā īpašu "kravu" uz zemes no 10m augstuma.
Olimpiskais riņķis - komandai jāpierāda sava meistarība, precizitāte un sadarbība bumbas ripināšanā ap Olimpisko riņķi.
Bobslejs - ar īpašu trauku, izpildot uzdevumu, četriem komandas dalībniekiem ir jānokļūst finišā.
Orientēšanās - Avotu teritorijā tiks apslēpti kontrolpunkti, kuros atrodamas norādes uzdevuma izpildīšanai.

Kristaps informē, ka spēles aptuvenais ilgums plānots ap 2 stundām. Minimālais dalībnieku skaits varētu būt četri cilvēki, taču – jo vairāk būsiet, jo jautrāk! Pasākumu vadīs pieredzējuši un atraktīvi instruktori. "Pēc pirmā testa mēģinājuma varu apliecināt, ka būs jautri. Un, lai aukstums nebiedē, nodrošināsim "olimpiešus" ar siltu tēju un ir iespēju sildīties pie ugunskura. Diplomi uzvarētājiem un pārsteigums no instruktora arī neizpaliks!" sola Kristaps Matisons.

Dodoties Burtnieku virzienā, neaizmirstiet, ka desmit minūšu gājiena attālumā no Avotiem atrodas arī Valmiermuižas alus darītava. Tur ciemojoties varēsiet uzzināt, kā pa muižkungu modei smēķēt alu un kādus ēdienus kopā ar to vislabāk baudīt.

Vairāk informācijas par atpūtas kompleksu Avoti www.avoti.com


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Latvija
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.75798202sec.