Sveicam Latvijas valsts 94. dzimšanas dienā

Šogad valsts 94. dzimšanas diena ir īpaša visām ģimenēm, jo nesen pieņemtais likums paredz - ja valsts dzimšanas diena ir kādā no brīvdienām, tad nākamā darba diena ir brīvdiena. Īpaši priecāsies ģimenes, kuras varēs pavadīt vēl vienu brīvo dienu kopā ar saviem mīļajiem cilvēkiem. Brīvdienās tiek piedāvāta plaša svētku programma visā Latvijā, ar kuru var iepazīties šeit, līdz svētdienas pulksten 23.00 iespējams apmeklēt "Staro Rīga", bet pirmdienu var atvēlēt atpūšoties kopā ar ģimeni, sev tuviem draugiem vai apceļojot Latviju un krājot kilometrus akcijā "Atklāj Latviju no jauna".

Īpaši saviļņojoši svētki solās būt tiem iedzīvotājiem, kuriem dzimšanas diena ir vienā dienā ar savu valsti. Viņiem noteikti ir paveicies, vienā dienā dubultsvētki, ko svin visa valsts. Šogad kopā ar Latviju dzimšanas dienu svinēs 5622 valsts iedzīvotāju, bet 6 no tiem ir vienaudži ar mūsu valsti.

Atgriežoties 94 gadus senā pagātnē, 1918. gada 18. novembrī, Nacionālajā teātrī, kur svinīgā atmosfērā notika Latvijas valsts pasludināšana un par Tautas Padomes priekšsēdi ievēlēja Jāni Čaksti, gribam visiem atgādināt par to cik drosmīgi, pārliecināti un patriotiski latvieši bija šajā laikā. Vēlam visiem Latvijas iedzīvotājiem būt tikpat drosmīgiem, pārliecinātiem par sevi, savu valsti un patriotiskiem, kā latviešiem pirms 94 gadiem, lai neizzustu šīs emocijas, kuras tālāk nodot saviem bērniem. Jo vienmēr jau vispirms jāsakārto sevi, savas domas un emocijas, tad arī Latviju varēsim darīt labāku.

Travelnews.lv komanda sveic visus lasītājus un sadarbības partnerus Latvijas dzimšanas dienā un vēl pozitīvām emocijām pilnus, gaišus un siltus svētkus 18. novembra krastmalā Rīgā, Rātslaukumā Ventspilī, Vienības laukumā Daugavpilī, Hercoga Jēkaba laukumā Jelgavā, siltā istabā pie televizora vai citā vietā, kas jums īpaša!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Trakai TIC
,


Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
,


Viesistaba
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.35988998sec.