Sixt atzīts par labāko auto nomas uzņēmumu pasaulē

Sixt saņēmis prestižu apbalvojumu un atzīts par labāko auto nomas uzņēmumu pasaulē 2012. gadā. Aptaujā, ko organizēja viens no pasaules vadošajiem ceļojumu izdevumiem "Premier Traveler", piedalījās vairāk nekā 10 tūkstoši aktīvu ceļotāju un auto nomas lietotāju no visas pasaules.

Nozīmīgās balvas pasniegšana notika Losandželosā, kur vienkopus pulcējās vadošie tūrisma nozares pārstāvji. Prestižā balva ir nozīmīgs vērtējums Sixt sniegtajiem pakalpojumiem, kas pieejami vairāk nekā 100 pasaules valstīs, to skaitā Baltijā. Vēl jo zīmīgāk, ka augstais novērtējums uzņēmumam piešķirts gadā, kad Sixt atzīmē 100. jubileju kopš kompānijas dibināšanas.

"Sixt ir 100 gadu ilga pieredze un zināšanas nozarē, kas ļauj mums līdz niansēm pārzināt klientu vēlmes. Sekojot līdzi nozares attīstībai, mēs neapstājamies pie sasniegtā, bet regulāri ieviešam aizvien jaunas inovācijas. Par to, ka šo pieeju novērtē gan klienti, gan sadarbības partneri, esam pārliecinājušies arī Latvijā, Lietuvā un Igaunijā," saka Arnis Jaudzems, Sixt vadītājs Baltijas valstīs.

Kopš uzņēmuma dibināšanas 1912. gadā Sixt no vietējā Vācijas uzņēmuma izaudzis par pasaules mēroga mobilitātes pakalpojumu sniedzēju un inovāciju līderi nozarē. Sixt ir vadošais auto nomas uzņēmums Eiropā, kopš 2011. gada uzņēmuma pakalpojumi pieejami arī ASV.

Uzņēmumu "Sixt Autofahrten und Selbstfahrer" 1912. gadā Minhenē dibināja Martins Siksts (Martin Sixt), un tas bija pirmais auto nomas uzņēmums valstī. Tā sākotnējo autoparku veidoja tikai trīs Mercedes un Luxus-Deutz-Landaulet markas automašīnas. Pēc Otrā pasaules kara uzņēmums tika pārsaukts par "Auto Sixt" un Hansa Siksta (Hans Sixt) vadībā tika ieviesta virkne inovāciju, to skaitā 1948. gadā - pirmais radio taksometrs Eiropā, bet 1967. gadā – pirmā auto līzinga programma Vācijā. Pašreizējie uzņēmuma vadītāji Ēriks Siksts (Erich Sixt) un Regīna Siksta (Regine Sixt), kompāniju vada kopš 1969. gada.

 Par Sixt

Sixt ir vadošais mobilitātes pakalpojumu sniedzējs Eiropā, kas dibināts 1912. gadā Minhenē, Vācijā. Šobrīd Sixt ir pieejams vairāk nekā 100 pasaules valstīs, 4000 apkalpošanas vietās. Sixt sniedz auto nomas, pilna servisa auto līzinga, autoparku vadības un konsultāciju pakalpojumus, būdams tehnoloģisko inovāciju līderis šajās sfērās. Vairāk par uzņēmumu: www.sixt.lv

Par Sixt Latvija

Sixt Latvija savu darbību uzsāka 2010. gada jūnijā, kad autoparku vadības uzņēmums Transporent kļuva par Sixt Rent a Car un Sixt Leasing franšīzes partneri Baltijas valstīs. Jau vairāk nekā astoņus gadus uzņēmums sniedz auto nomas un līzinga pakalpojumus, apkalpo un konsultē Baltijas lielāko uzņēmumu autoparkus, kā arī uzņēmumus ar nelielu automašīnu skaitu.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.sixt.lv

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Avis
,


SIXT Latvija
,


Europcar
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.82351589sec.