Travel RSP aicina pievienoties brīnišķīgā ceļojumā "Baltie Ziemassvētki Sāremā"

Ja laika posmā starp Ziemassvētkiem un Jaunā gada sagaidīšanas svinībām vēlaties atpūsties un iegūt patīkamas emocijas, aicinām jūs doties brīnišķīgā ceļojumā "Baltie Ziemassvētki Sāremā". Nelielais ceļojums jūs aizvedīs ne tikai skaistā dabā un aizraujošās ekskursijās, bet ļaus arī lieliski atpūsties baseinos un siltā pirtiņā.

Sāremā sala Igaunijā jau izsenis ir viens no populārākajiem tūrisma galamērķiem Baltijas valstīs, kas kļūst arvien pievilcīgāks visu vecumu cilvēkiem. Daudzās Sāremā SPA viesnīcas, krodziņi un restorāni apvienojumā ar skaisto dabu un izklaides parkiem, bērniem ļauj lieliski atpūsties gan lieliem, gan maziem.

"Baltie Ziemassvētki Sāremā" ir viens no "Travel RSP" populārākajiem SPA sērijas ceļojumiem Baltijas valstu robežās, un ik gadu tajā dodas tūkstošiem cilvēku. Ceļojumu aģentūra "Travel RSP" ir oficiālais "Saaremaa Spa Hotels" pārstāvis Latvijā, tādēļ rod iespēju ceļotājiem piedāvāt vislabākos SPA atpūtas braucienus Igaunijā.

"Tradicionālie divu dienu SPA ceļojumi ir viens no labākajiem veidiem, kā atgūt enerģiju dažu dienu laikā, jo tā ir iespēja pabūt ārpus ikdienas, redzēt ko jaunu, atpūtināt kā ķermeni, tā arī garu. Ja runājam par Sāremā salu, tad šī ir viena no skaistākajām un modernākajām atpūtas vietām visā Baltijā, un tās popularitāte nerada izbrīnu nevienam. Skaista daba, interesanti ekskursiju objekti un lieliskas SPA viesnīcas daudziem no mums liek Sāremā atgriezties atkal un atkal," komentēja ceļojumu aģentūras "Travel RSP" direktore Aija Andresone. 



Vairāk informācijas interneta vietnē www.rsp.travel


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
6 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Latvia Tours
,


Melngalvju nams
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.38429117sec.