Jaunpils pilī norisināsies Jaungada karnevāls "Šahs un mats"

Pēc neaizmirstamās Pārvērtību nakts gada sākumā tradīcija turpinās un jau 2013. gadā 1. janvārī Jaunpils pilī norisināsies Jaungada karnevāls "Šahs un mats".

Stratēģiskā spēle "Šahs" ir savdabīgs piedzīvojums un izjūtu pasaule, kas skaistās partijās un kombinācijās tradicionālo Jaungada karnevālu sagrozīs aizraujošā emociju karuselī.

Ikviens karnevāla viesis būs kā šaha figūriņa balles karalim – Gundaram Silakaktiņam!

Deju virpuli Lielajā pils zālē griezīs grupas "Bellaccord" un "Henrix", kuru mūziķi spēs pārsteigt dejotājus gan ar iecienītām latviešu, gan ārzemju mūzikas pērlēm un hītiem!

Romantiskākiem brīžiem un gardas maltītes laikā liegas melodijas sveču gaismā skanēs Viduslaiku krodziņā, bet disko ritmu cienītājiem būs diskotēka pils Zaļajā zālē.

Nākotnes pareģojumi Vīna pagrābā, foto mirkļu iemūžināšana Ceremoniju zālē un citi pārsteigumi, jo karnevālā kā jau šahā – visiem ir zināmi noteikumi, bet negaidīti gājieni un pagriezieni var būt vienmēr!

Ieejas biļete karnevālā apmeklētājam, kas ir tērpies maskā, 4 LVL, bet bez maskas 6 LVL. Īpašs piedāvājums ir VIP Biļete, kurā ir iekļauta rezervēta vieta pie galdiņa ar uzkodām - 20 LVL vienai personai.

VIP biļetēm ir nepieciešams precizēt personu skaitu pie galdiņa, zvanot uz Jaunpils pili pa tālruni 26101458, pretējā gadījumā vietas pie galdiņa tiks sadalītas automātiski.

Biļešu iepriekšpārdošana ir Biļešu servisa tirdzniecības vietās!

Karnevāla apmeklētāju ērtībām pieejami ir viduslaiku un mūsdienu stila apartamenti, kurus nepieciešams rezervēt laicīgi pa tālruni 2944 2539.

Gaidīsim Jūs Jaunpils pilī , Jaunpilī, Jaunpils novadā!

Jaunpils pils ir viena no retajām viduslaiku pilīm, kas savu ārējo izskatu ir saglabājusi līdz mūsdienām. Mūsdienās ainaviskā apkārtne un viduslaiku gaisotne ir fons tūristiem domātām atrakcijām. Kopā ar mūku, galminiekiem, pilskungiem un kalpiem ikviens apmeklētājs var kļūt par pilntiesīgu viduslaiku varoni. It visam te ir sava burvība, jo tas notiek vairāk kā 700 gadus senā pilī…

Vairāk informācijas par pasākuma programmu un biļešu iegādes iespējām var iegūt Jaunpils pils mājas lapā: www.jaunpilspils.lv vai zvanot pa tālruni 2610 1458.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Daugavkrasti
,


Liepājas reģiona TIB
,


Trakai TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53007603sec.