Dikļu pilī izsludināts leģendārās grupas "Pērkons" papildkoncerts

Lielās klausītāju intereses pamudināti Dikļu pils izsludina leģendārās grupas "Pērkons" papildkoncertu 2013. gada 18. janvārī pulksten 19.00. Grupa "Pērkons" ir viena no Latvijas populārākajām un skandalozākajām grupām. Tā izveidojās 20. gadsimta 80. gadu sākumā un tās darbība divas reizes ir tikusi aizliegta. Populārākās grupas dziesmas ir "Slidotava", "Pie baltas lapas", "Gandrīz tautasdziesma", "Mana dienišķā dziesma", "Labu vakar", "Balāde par gulbi" un "Mēs pārtiekam viens no otra", kas uzvarēja 1989. gada Mikrofona aptaujā. Visu grupas dziesmu autors ir pazīstamais mūziķis un komponists Juris Kulakovs.

1981. gadā grupu "Pērkons" izveidoja Juris Kulakovs, pieaicinot dažus grupas "Menuets" biedrus. Grupa strauji kļuva populāra un jau pavisam drīz, par spīti darbības aizliegumam, izdeva savus pirmos divus albumus. Grupa "Pērkons" daudziem palikusi atmiņā arī ar tās slaveno koncertu Ogres estrādē, kad pēc koncerta grupas fani izdemolēja vilciena vagonus. Drīz pēc šī koncerta, grupas nesen atjaunotā darbība atkal tika aizliegta. Grupas darbība pavisam tika atjaunota tikai 1987. gadā, kad "Pērkons" kļuva par "Liepājas dzintars 87" laureātiem.

Biļešu cena 10 Ls. Biļetes pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs un Dikļu pilī.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.diklupils.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Latvija
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Nikos Travel
,


Estravel Latvia
,


Avis
,


Coral Travel Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.76190996sec.