Piedzīvo neaizmirstamas kāzas Kurzemes laukos

Šobrīd rit kāzu pasākumu plānošanas laiks, kad topošie laulātie izvēlas kāzu svinību vietu un datumu. Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv sarunājās ar viesnīcas "Kuldīgas Metropole" valdes priekšsēdētāju Aiju Piļķu, kura pastāstīja par kāzu rīkošanas iespējām Kuldīgas pusē.

Aija Piļķa informē, ka topošajām sievām un vīriem ir jāpasteidzas, jo marta un aprīļa mēnesis ir pēdējais laiks, kad rezervēt svinību vietu. "Kāzu svinībām piedāvājam divas iespējas – trīs zvaigžņu viesnīcu "Kuldīgas Metropole" un atpūtas kompleksu "Pinka". "Pinka" ir atpūtas komplekss Ēdoles pagastā un atrodas Pinkas ezera krastā. Tur divvietīgos un trīsvietīgos numuriņos par pieņemamām cenām varam izguldīt līdz 70 viesiem," tā Aija Piļķa. Kā arī atpūtas kompleksa "Pinka" darbinieki parūpēsies gan par mājīgiem numuriņiem kāzu un citu pasākumu viesiem, gan arī palutinās viesus ar skaisti klātiem galdiem un apetīti rosinošiem ēdieniem.

Kāzu svinētājiem pavisam noteikti būs, kur izvērsties plašajā atpūtas kompleksa "Pinka" teritorijā. "Pinkās" iespējams nopērties pirtiņā un veldzēties Pinkas ezera dzidrajā ūdenī. Pati Aija Piļķa stāsta, ka Pinkas ezers "cīkstas" ar netālu esošo Zvirgzdes ezeru, jo grūti noteikti, kuram dzidrāks ūdens.

Tiem, kurus vilina Kuldīgas pilsētas šarms, piemērota būs viesnīca "Kuldīgas Metropole", kas spēj numuriņos uzņemt līdz 32 viesiem, bet restorāns spēs paēdināt līdz pat 80 svinētājiem. Aija Piļķa gan informē, ka viesnīcā "Kuldīgas Metropole" vairums jūlija un augusta mēnešu datumi svinībām jau ir aizņemti, līdz ar to kāzu vai citu pasākumu rīkotājiem ir jāpasteidzas.

Ja Kuldīgā iegriezīsieties tūrisma sezonas atklāšana laikā aprīļa beigās vai kādā citā nolūkā, Aija Piļķa iesaka iegriezties viesnīcas "Kuldīgas Metropole" restorānā, kas ir īstā vieta vēderu prieku baudītājiem. Restorāna virtuve piedāvā zivju un medījumu gaļas ēdienus. Sastāvdaļas, kas izmantotas ēdienu pagatavošanā ir ekoloģiski tīras. Zivju un medījuma ēdieni tiek gatavoti no vietējās saimniecības "Ezernieki" produkcijas.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.hotel-metropole.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.87944293sec.