Alūksnē šovasar notiks viens no četriem F4S Pasaules čempionāta posmiem

No 2013. gada 12. līdz 14. jūlijam Alūksnes ezerā šogad notiks viens no četriem F4S Pasaules čempionāta posmiem ūdens motosportā, kā arī Eiropas un Latvijas mēroga sacensības, tādēļ pašvaldībā tikās sacensību rīkotāji – Alūksnes novada domes priekšsēdētāja vietnieks Dzintars Adlers, pašvaldības kultūras un sporta nodaļas darbinieki, jaunais Latvijas Ūdens motosporta federācijas valdes priekšsēdētājs Atis Slakteris un ģenerālsekretāre Ieva Tauniņa un Alūksnes ūdens motosporta kluba "Nord Ost" pārstāvji.

Tikšanās laikā jaunais Latvijas Ūdens motosporta federācijas valdes priekšsēdētājs atzinīgi novērtēja sacensību rīkošanas pieredzi un to kvalitāti Alūksnē, par ko visaugstākie vērtējumi saņemti arī starptautiskajos vērtējumos, kā arī uzteica īpašo vidi, ko rada ezers un sacensību norises vieta Pilssalā. A. Slakteris uzsvēra, ka viņaprāt Alūksnes ezerā varētu rīkot arī F1 sacensības ūdens motosportā, bet tas, saprotams, atkarīgs no budžeta.

"Turpmāko federācijas un Alūksnes novada pašvaldības sadarbību saskatu kā līdz šim un vēl labāku, jo Alūksni jau daudzi zina starptautiski un sacensību pienesums ar katru gadu varētu būtu arvien lielāks," uzsvēra A. Slakteris.

Viņš norādīja, ka Alūksne sacensību rīkošanas budžeta minimuma un notikuma kvalitātes ziņā ir līdere, jo šeit pieejamo finansējumu saprātīgi izmantojot, sacīkstes tiek organizētas ļoti kvalitatīvi.

Sacensību rīkotāji tikšanās laikā pārrunāja šī gada sacensību organizāciju, jo īpaši tādēļ, ka Alūksnē šogad atzīmēs 55. gadskārtu kopš Alūksnes ezerā aizsākušās ūdens motosporta tradīcijas. Iecerēts, ka šajā sakarā Alūksnē pulcēties tiks aicināti visi Latvijas ūdens motosporta vecmeistari, tiks organizēta arī Alūksnes ūdens motosporta tradīcijām veltīta izstāde.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.aluksne.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Gulbenes novada TIC
,


Alūksnes TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53188801sec.