Olimpiskā centra "Ventspils" viesnīcai pasniegs apbalvojumus

Piektdien, 2013. gada 22. martā, pulksten 12:00 SIA "Viesnīcu un restorānu centrs" direktors Edvīns Buka Olimpiskā centra "Ventspils" viesnīcai pasniegs kvalitātes zīmi "Q-Latvia", kā arī plāksni, kas apliecina, ka viesnīcas pakalpojumi atbilst sistēmas "Hotelstars Union" trīs zvaigžņu līmenim. Svinīgā pasākumā piedalīsies Ventspils pilsētas domes un Olimpiskā centra "Ventspils", kā arī Ventspils Tūrisma informācijas centra pārstāvji.

Kā iepriekš tika ziņots, šī gada februārī tika pieņemts lēmums par kvalitātes zīmes "Q-Latvia" piešķiršanu Olimpiskā centra "Ventspils" viesnīcai. Par tās piešķiršanu lēmusi komisija, kuras sastāvā ir pārstāvji no Tūrisma attīstības valsts aģentūras (TAVA), Ekonomikas ministrijas, kā arī profesionālajām un reģionālajām tūrisma nozares asociācijām.

Lai saņemtu šo apliecinājumu, pretendentam kvalitātes zīmes saņemšanai saskaņā ar TAVA noteikto kārtību jāizpilda šādas prasības: jāsagatavo esošās situācijas raksturojumu kvalitātes nodrošināšanas jomā; jāveic pakalpojumu ķēdes analīze, klientu apmierinātības un darbinieku aptauja; jānodrošina viesu sūdzību vadība, kā arī jāsagatavo rīcības plāns kvalitātes pilnveidošanai. Pakalpojumu kvalitātes novērtējumu un atbilstību standartam veic TAVA nozīmēts anonīms kontrolieris ("Slepenais klients").

2012. gada decembrī Olimpiskā centra "Ventspils" viesnīca izgāja sertifikācijas procesu un saņēma trīs zvaigznes. Viesnīca ir viena no pirmajām viesnīcām, kas zvaigznes ieguvusi pēc jaunās starptautiskās vērtēšanas sistēmas "Hotelstars Union". Šī sistēma paredz novērtēšanu pēc punktiem un līdz ar to ļauj objektīvāk noteikt reālo zvaigžņu kategoriju.

Iepriekšējā gadā Olimpiskā centra "Ventspils" viesnīca strauji attīstījusies – izremontēta daļa istabiņu un ēdnīcas telpas. Istabās nomainīts grīdas segums, un santehnika. Šobrīd viesnīcā iespējams izmitināt 154 cilvēkus. Visos numuros ir pieejams televizors, bezmaksas bezvadu interneta pieslēgums, dušas un tualetes. Viesnīcas 1.stāvā viesus un pilsētniekus uz gardām maltītēm gaida kafejnīca "H2O". Rekonstrukcijas darbus plānots turpināt arī 2013. gadā, kad tiks turpināts istabiņu remonts un rekonstruēts vestibils.

Pagājušā gada novembrī Olimpiskā centra „Ventspils” viesnīcā tika atklāta Ventu bankas filiāle, kur ventspilnieki un Ventspils viesi var reģistrēties virtuālajā vēstniecībā, izņemt ventus un saņemt informāciju par ventu izmantošanas vietām.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.ocventspils.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
Latvija 6 EUR
Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Estravel Latvia
,


Daugavkrasti
,


Rija Domus Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50978804sec.